Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ 210 75 22 298

Η Αποφραξεις Παγκρατι είναι μια εταιρεία αποχέτευσης. Εδώ και πολλά χρόνια καλύπτει το Παγκράτι αλλά και τις γύρω περιοχές. Ασχολούμαστε με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αποστράγγισης, καθώς και τυχόν προβλήματα αποχέτευσης για τους πελάτες μας. Τόσο σε οικιακούς και εμπορικούς, αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες. Αποφράξεις Παγκράτι

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποχέτευσή σας; Τότε αξίζει να έρθει στον χώρο σας μια από τις καλύτερες εταιρείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Η Αποφράξεις Παγκράτι προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων των δικτύων των αποχετεύσεων.

Βρισκόμενοι στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων για περισσότερα από 40 χρόνια. Σας εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα στην επίλυση όλων των προβλημάτων. Δεν έχει σημασία ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Σε εμάς θα βρείτε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την βοήθεια που ψάχνετε. Θα αντιμετωπιστεί η αναπάντεχη και δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σας άμεσα και αποτελεσματικά.

ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ξεχωριστή και ειλικρινής εξυπηρέτηση για όλες τις ανάγκες της αποχέτευσης. Καθαρίζουμε και αποφράσσουμε τυχόν μπλοκαρίσματα και χρησιμοποιούμε και κάμερα αν είναι απαραίτητο.

Μεταξύ του νεροχύτη, της μπανιέρας και της τουαλέτας, υπάρχουν πολλά υδραυλικά στο μπάνιο του σπιτιού σας. Που παρουσιάζουν τη δική τους πρόκληση όταν πρόκειται για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, που θα χρειαστείτε υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Ίσως να έχετε μια βουλωμένη μπανιέρα ή η τουαλέτα σας δεν λειτουργεί σωστά επειδή είναι βουλωμένη με χαρτί υγείας και άλλες βρωμιές. Η αποχέτευση της μπανιέρας δεν αποστραγγίζει μόνο σαπούνι και νερό. Οι οδοντόκρεμες, οι τρίχες και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης παίρνουν το δρόμο τους μέσα στους σωλήνες και μπορεί να προκαλέσουν ένα βούλωμα στην αποχέτευση.

Επιθεώρηση με κάμερα από την Αποφράξεις Παγκράτι

Επιθεώρηση με κάμερα από την Αποφράξεις Παγκράτι

Αποφράξεις στο Παγκράτι

Πολλοί από εμάς αγνοούμε ότι τα μωρομάντηλα, το χαρτί τουαλέτας, τα υπολείμματα σαπουνιού & τροφίμων, η οδοντόκρεμα, τα λίπη & τα πουριά οδηγούν στους σωλήνες της αποχέτευσης. Και είναι θέμα χρόνου να τους φράξουν. Όταν λοιπόν βουλώσουν οι σωλήνες της αποχέτευσης, τότε ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις όπως δυσάρεστες οσμές και λιμνάζοντα στάσιμα νερά.

Φροντίστε σήμερα κιόλας να καθαρίσετε φρεάτια, σιφόνια και αποχετεύσεις καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

Η Αποφράξεις Παγκράτι, πέρα από την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου αναλαμβάνει και τη μηνιαία συντήρηση αυτού. Ώστε να μην πανικοβάλλεστε κάθε φορά που βρέχει ή πλένετε τα πιάτα στο νεροχύτη της κουζίνας.

Αποφραξεις Παγκρατιου: καλέστε μας 7 ημέρες την εβδομάδα, ολόκληρο το 24ωρο. Ένα ειδικά εξοπλισμένο και εξειδικευμένο συνεργείο θα βρίσκεται στον χώρο σας μέσα σε 15’ να αποκαταστήσει κάθε είδους βουλωμένης αποχέτευσης μια για πάντα!

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Υπηρεσίες της Αποφραξεις Παγκρατι

Η Αποφράξεις Παγκράτι προσφέρει πολλές υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να χειριστείτε τα πάντα από την απόφραξη του μπάνιου έως τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν όλα τα εργαλεία και τα μηχανήματα που θα χρειαστούν. Είναι σε θέση να θέσουν το μπάνιο σας σε κατάσταση λειτουργίας σε χρόνο μηδέν.

Τα σιφώνια είναι κοινά στα υπόγεια και τις αίθουσες πλυντηρίων και μπορούν επίσης να βρεθούν σε γκαράζ, αίθρια και μπάνια. Αυτά τα σιφώνια είναι εξοπλισμένα με μια παγίδα που πρέπει να διατηρείται γεμάτη με νερό για να αποφεύγεται η διαφυγή οσμών και αερίων αποχέτευσης. Το πουρί και τα υπολείμματα μπορούν να φράξουν τα σιφώνια. Η Αποφράξεις Παγκράτι όμως μπορεί να τα ανοίξει γρήγορα για να αποκαταστήσει την καλή αποστράγγιση.

Λίπη από φρεάτια στο Παγκράτι

Λίπη από φρεάτια στο Παγκράτι

Αποφραξεις στο Παγκρατι

Φράξιμο στην λεκάνη της τουαλέτας, τη μπανιέρα, το νεροχύτη ή το ντους μπορεί να προκληθεί από ένα πλήθος απορριμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των αποβλήτων τροφίμων, μαγειρικών λιπών, μωρομάντηλων και των μαλλιών. Προσέχοντας τι πετάμε στις αποχετεύσεις, μειώνουμε τις πιθανότητες στο μέλλον η αποχέτευση να αρχίσει να επιβραδύνει και να φράξει με την πάροδο του χρόνου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται αποκλειστικά από την Αποφραξεις Παγκρατι, μπορεί να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της επιδείνωσης της απόδοσης της αποχέτευσης. Στην πραγματικότητα, βοηθά να διατηρηθούν οι σωλήνες του σπιτιού σας σε άριστη κατάσταση και να προλαμβάνουν το φράξιμο πριν καν σχηματιστεί. Βοηθούν έτσι το αποχετευτικό σας δίκτυο να ρέει ελεύθερα και προλαμβάνονται μελλοντικά προβλήματα.

Η Αποφραξεις Παγκρατι σας προσφέρει επίσης μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο επαγγελματικού καθαρισμού υδροβολής. Χρησιμοποιεί υψηλή πίεση νερού με την οποία είμαστε να αποφράξουμε οποιοδήποτε εμπόδιο, δημιουργεί πρόβλημα στη ροή του νερού σε ένα σύστημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Η Αποφραξεις Παγκρατι σας προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας που κάνουν τη διαφορά

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα έρθουν εξοπλισμένο με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να καθαρίσουν ή να αποκαταστήσουν τη λειτουργία της αποχέτευσης σας. Επικοινωνήστε σήμερα με τις Αποφράξεις Παγκράτι για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε στην εξεύρεση μιας μακροπρόθεσμης λύσης στο πρόβλημα του καθαρισμού της αποχέτευσης σας.

Για το καλύτερο δυνατό σας όφελος στην εξυπηρέτηση και τα αποτελέσματα, μπορείτε να υπολογίζετε στην Αποφράξεις Παγκράτι για να αναλάβει την ευθύνη του προβλήματος που αντιμετωπίζεται στο σύστημα του αποχετευτικού δικτύου σας.

 ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Λες μας οι υπηρεσίες παρέχονται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι ξέρουν πώς να γίνει σωστά η δουλειά και γρήγορα. Με μεγάλο αριθμό οχημάτων στο δρόμο μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα αποχέτευσης στην πόρτα σας γρήγορα. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στο Παγκράτι για πάνω από 50 χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αποχέτευσης που δεν μπορεί να διορθώσει.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για να αναλάβουμε τη φροντίδα του δικτύου του αποχετευτικού σας συστήματος.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, για να προγραμματίσουμε μια υπηρεσία καθαρισμού στην αποχέτευση σας.

Αποφράξεις Παγκράτι

Μπορούμε να παρέχουμε πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα διορθωτικά έργα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε.

Η επιτυχία όλων των εργασιών μας οφείλεται στον στόλο των φορτηγών μας με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουμε. Αλλά και στους τεχνικούς μας που είναι εκπαιδευμένοι, εξειδικευμένοι και έχουν τις ικανότητες να αποφράξουν και να καθαρίσουν ακόμη και τα πιο επίπονα εμπόδια.

Αν χρειαστεί, μια ειδική αδιάβροχη κάμερα μπορεί να παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση των τυχόν ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν στην αποχέτευσή σας, όπως ρίζες δέντρων, σπασίματα ή ραγίσματα, κακή κατασκευή, καθιζήσεις, κ.α. Αναλυτικά, η εύκαμπτη κάμερα μπαίνει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζει ακριβώς την θέση και το είδος του προβλήματος.

Καλέστε μας τώρα και ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα βρεθεί άμεσα στον χώρο σας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παγκράτι Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παγκράτι –210 75 22 298
Απόφραξη Νεροχύτη Παγκράτι –210 75 22 298
Απόφραξη Υδροροής Παγκράτι –210 75 22 298
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παγκράτι –210 75 22 298
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Παγκράτι –210 75 22 298
Καθαρισμός Φρεατίων Παγκράτι –210 75 22 298
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 75 22 298
 Μηνιαίες Συντηρήσεις Παγκράτι –210 75 22 298
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παγκράτι –210 75 22 298

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 75 22 298, ΤΚ 11634
Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Πληροφορίες περιοχής Παγκράτι

Το Παγκράτι είναι συνοικία του ανατολικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων που εκτείνεται ανατολικά της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ανήκει διοικητικά στο 2ο Δημοτικό διαμέρισμα (με ένα μικρό του τμήμα να ανήκει στο 1ο), γειτνιάζοντας με το Κολωνάκι, την Καισαριανή, το Βύρωνα, τον Υμηττό και το Νέο Κόσμο (και ακόμα, αν τις θεωρήσουμε ξεχωριστές από το Παγκράτι συνοικίες, τον Άγιο Αρτέμιο, τη Γούβα και το Μετς).

Ο πυρήνας της συνοικίας αναπτύχθηκε στα ανατολικά και νοτιοανατολικά του ποταμού Ιλισσού (σημερινή Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου) που στα τέλη του 19ου αι. ήταν το σύνορο της πόλης, στην περιοχή από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο ως το λόφο του Προφήτη Ηλία. Όπως σημείωνε ο Κώστας Μπίρης, πριν αναπτυχθεί η συνοικία, η περιοχή ονομαζόταν (το) Παγκράτι ή (η) Παγκράτη. Ανάμεσα στην τότε Αθήνα και το Παγκράτι μεσολαβούσαν «το Ζάππειο, ο Βασιλικός – Εθνικός Κήπος και τα στρατόπεδα κατά μήκος του Ιλισσού». Όπως ανέφερε η εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη του Μεσοπολέμου, το Παγκράτι ήταν «συνοικία των Αθηνών, εκτός της περιοχής του σχεδίου πόλεως, επί των πέρα του Βατραχονησίου προς τον Υμηττόν λόφων». Το Παγκράτι ταυτίζεται με το δήμο Άγρας της αρχαιότητας.

Κύριο αξιοθέατο της περιοχής του Παγκρατίου είναι το Παναθηναϊκό Στάδιο. Στην ευρύτερη περιοχή της συνοικίας βρίσκονται η Εθνική Πινακοθήκη, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Γουλανδρή, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονται το Ωδείο Αθηνών, το Βυζαντινό Μουσείο, η Λέσχη Αξιωματικών και το Πολεμικό μουσείο.

wikipedia

Tags: , , , , , , , , , , ,

10 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 10 Μαρτίου, 2017
 2. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | sumbouleskathariothtas | 10 Μαρτίου, 2017
 3. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 10 Μαρτίου, 2017
 4. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου – Site Title | 10 Μαρτίου, 2017
 5. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | eidikesapofraxeis | 10 Μαρτίου, 2017
 6. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | apofraxtikiattikis | 10 Μαρτίου, 2017
 7. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 8. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 14 Αυγούστου, 2017
 9. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις αποχετεύσεων στο Παγκράτι | 8 Ιανουαρίου, 2019
 10. Αποφράξεις Παγκράτι – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Παγκρατι : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις αποχετεύσεων στο Παγκράτι | 18 Φεβρουαρίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Top