ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ 210 75 22 298

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ είναι μια εταιρεία υπηρεσιών αποχέτευσης. Εδώ και πολλά χρόνια καλύπτει το Παγκράτι αλλά και τις γύρω περιοχές. Ασχολούμαστε με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αποχέτευσης, καθώς και τυχόν προβλήματα αποχέτευσης για τους πελάτες μας. Τόσο σε οικιακούς και εμπορικούς, αλλά και σε δημόσιες υπηρεσίες.  Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποχέτευσή σας; Τότε αξίζει να έρθει στον χώρο σας μια από τις καλύτερες εταιρείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Η Αποφράξεις Παγκράτι προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων των δικτύων των αποχετεύσεων. Βρισκόμενοι στον τομέα των αποχετευτικών δικτύων για περισσότερα από 40 χρόνια. Σας εγγυόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα στην επίλυση όλων των προβλημάτων. Δεν έχει σημασία ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Σε εμάς θα βρείτε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την βοήθεια που ψάχνετε. Θα αντιμετωπιστεί η αναπάντεχη και δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι σας άμεσα και αποτελεσματικά. Επικοινωνία: 210 75 22 298

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Στόχος της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ξεχωριστή και ειλικρινής εξυπηρέτηση για όλες τις ανάγκες της αποχέτευσης. Καθαρίζουμε και αποφράσσουμε τυχόν μπλοκαρίσματα και χρησιμοποιούμε και κάμερα αν είναι απαραίτητο. Μεταξύ του νεροχύτη, της μπανιέρας και της τουαλέτας, υπάρχουν πολλά υδραυλικά στο μπάνιο του σπιτιού σας. Που παρουσιάζουν τη δική τους πρόκληση όταν πρόκειται για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, που θα χρειαστείτε υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Ίσως να έχετε μια βουλωμένη μπανιέρα ή η τουαλέτα σας δεν λειτουργεί σωστά επειδή είναι βουλωμένη με χαρτί υγείας και άλλες βρωμιές. Η αποχέτευση της μπανιέρας δεν αποστραγγίζει μόνο σαπούνι και νερό. Οι οδοντόκρεμες, οι τρίχες και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης παίρνουν το δρόμο τους μέσα στους σωλήνες και μπορεί να προκαλέσουν ένα βούλωμα στην αποχέτευση.

ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

Πολλοί από εμάς αγνοούμε ότι τα μωρομάντηλα, το χαρτί τουαλέτας, τα υπολείμματα σαπουνιού & τροφίμων, η οδοντόκρεμα, τα λίπη & τα πουριά οδηγούν στους σωλήνες της αποχέτευσης. Και είναι θέμα χρόνου να τους φράξουν. Όταν λοιπόν βουλώσουν οι σωλήνες της αποχέτευσης, τότε ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες καταστάσεις όπως δυσάρεστες οσμές και λιμνάζοντα στάσιμα νερά. Φροντίστε σήμερα κιόλας να καθαρίσετε φρεάτια, σιφόνια και αποχετεύσεις καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ.

Η Αποφράξεις Παγκράτι, πέρα από την απόφραξη του αποχετευτικού σας δικτύου αναλαμβάνει και τη μηνιαία συντήρηση αυτού. Ώστε να μην πανικοβάλλεστε κάθε φορά που βρέχει ή πλένετε τα πιάτα στο νεροχύτη της κουζίνας. Καλέστε μας 7 ημέρες την εβδομάδα, ολόκληρο το 24ωρο. Ένα ειδικά εξοπλισμένο και εξειδικευμένο συνεργείο θα βρίσκεται στον χώρο σας μέσα σε 15’ να αποκαταστήσει κάθε είδους βουλωμένης αποχέτευσης μια για πάντα!

Επιθεώρηση με κάμερα από την Αποφράξεις Παγκράτι

Επιθεώρηση με κάμερα από την Αποφράξεις Παγκράτι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ προσφέρει πολλές υπηρεσίες για να σας βοηθήσει να χειριστείτε τα πάντα από την απόφραξη του μπάνιου έως τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν όλα τα εργαλεία και τα μηχανήματα που θα χρειαστούν. Είναι σε θέση να θέσουν το μπάνιο σας σε κατάσταση λειτουργίας σε χρόνο μηδέν.

Τα σιφώνια είναι κοινά στα υπόγεια και τις αίθουσες πλυντηρίων και μπορούν επίσης να βρεθούν σε γκαράζ, αίθρια και μπάνια. Αυτά τα σιφώνια είναι εξοπλισμένα με μια παγίδα που πρέπει να διατηρείται γεμάτη με νερό για να αποφεύγεται η διαφυγή οσμών και αερίων αποχέτευσης. Το πουρί και τα υπολείμματα μπορούν να φράξουν τα σιφώνια. Η Αποφράξεις Παγκράτι όμως μπορεί να τα ανοίξει γρήγορα για να αποκαταστήσει την καλή αποστράγγιση.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Αποφράξεις παντός είδους στο Παγκράτι

Φράξιμο στην λεκάνη της τουαλέτας, τη μπανιέρα, το νεροχύτη ή το ντους μπορεί να προκληθεί από ένα πλήθος απορριμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των αποβλήτων τροφίμων, μαγειρικών λιπών, μωρομάντηλων και των μαλλιών. Προσέχοντας τι πετάμε στις αποχετεύσεις, μειώνουμε τις πιθανότητες στο μέλλον η αποχέτευση να αρχίσει να επιβραδύνει και να φράξει με την πάροδο του χρόνου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται αποκλειστικά από την Αποφράξεις Παγκράτι, μπορεί να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της επιδείνωσης της απόδοσης της αποχέτευσης. Στην πραγματικότητα, βοηθά να διατηρηθούν οι σωλήνες του σπιτιού σας σε άριστη κατάσταση και να προλαμβάνουν το φράξιμο πριν καν σχηματιστεί. Βοηθούν έτσι το αποχετευτικό σας δίκτυο να ρέει ελεύθερα και προλαμβάνονται μελλοντικά προβλήματα.

Η Αποφράξεις Παγκράτι σας προσφέρει επίσης μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο επαγγελματικού καθαρισμού υδροβολής. Χρησιμοποιεί υψηλή πίεση νερού με την οποία είμαστε να αποφράξουμε οποιοδήποτε εμπόδιο, δημιουργεί πρόβλημα στη ροή του νερού σε ένα σύστημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Λίπη από φρεάτια στο Παγκράτι

Λίπη από φρεάτια στο Παγκράτι

Η Αποφράξεις Παγκράτι σας προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας

Οι έμπειροι τεχνικοί της Αποφράξεις Παγκράτι θα έρθουν εξοπλισμένο με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να καθαρίσουν ή να αποκαταστήσουν τη λειτουργία της αποχέτευσης σας. Επικοινωνήστε σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε στην εξεύρεση μιας μακροπρόθεσμης λύσης στο πρόβλημα του καθαρισμού της αποχέτευσης σας.

Για το καλύτερο δυνατό σας όφελος στην εξυπηρέτηση και τα αποτελέσματα, μπορείτε να υπολογίζετε στην Αποφράξεις Παγκράτι για να αναλάβει την ευθύνη του προβλήματος που αντιμετωπίζεται στο σύστημα του αποχετευτικού δικτύου σας. Λες μας οι υπηρεσίες παρέχονται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι ξέρουν πώς να γίνει σωστά η δουλειά και γρήγορα. Με μεγάλο αριθμό οχημάτων στο δρόμο μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα αποχέτευσης στην πόρτα σας γρήγορα. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στο Παγκράτι για πάνω από 40 χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αποχέτευσης που δεν μπορεί να διορθώσει. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για να αναλάβουμε τη φροντίδα του δικτύου του αποχετευτικού σας συστήματος.

 ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Καλέστε την Αποφράξεις Παγκράτι όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο

Στην Αποφράξεις Παγκράτι μπορούμε να παρέχουμε πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα διορθωτικά έργα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε. Η επιτυχία όλων των εργασιών μας οφείλεται στον στόλο των φορτηγών μας με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτουμε. Αλλά και στους τεχνικούς μας που είναι εκπαιδευμένοι, εξειδικευμένοι και έχουν τις ικανότητες να αποφράξουν και να καθαρίσουν ακόμη και τα πιο επίπονα εμπόδια.

Αποφράξεις Παγκράτι

Αν χρειαστεί, μια ειδική αδιάβροχη κάμερα μπορεί να παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση των τυχόν ζητημάτων που μπορεί να υπάρχουν στην αποχέτευσή σας, όπως ρίζες δέντρων, σπασίματα ή ραγίσματα, κακή κατασκευή, καθιζήσεις, κ.α. Αναλυτικά, η εύκαμπτη κάμερα μπαίνει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζει ακριβώς την θέση και το είδος του προβλήματος. Καλέστε την Αποφρακτική Παγκράτι τώρα και ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα βρεθεί άμεσα στον χώρο σας.

Κάθε είδους απόφραξη

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Παγκράτι Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Παγκράτι –210 75 22 298
Απόφραξη Νεροχύτη Παγκράτι –210 75 22 298
Απόφραξη Υδροροής Παγκράτι –210 75 22 298
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Παγκράτι –210 75 22 298
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Παγκράτι –210 75 22 298
Καθαρισμός Φρεατίων Παγκράτι –210 75 22 298
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 75 22 298
 Μηνιαίες Συντηρήσεις Παγκράτι –210 75 22 298
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Παγκράτι –210 75 22 298

Αποφράξεις Παγκράτι Επικοινωνία: 210 75 22 298 ΤΚ 11634

Πληροφορίες περιοχής Παγκράτι

Το Παγκράτι είναι συνοικία του ανατολικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων που εκτείνεται ανατολικά της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ανήκει διοικητικά στο 2ο Δημοτικό διαμέρισμα (με ένα μικρό του τμήμα να ανήκει στο 1ο), γειτνιάζοντας με το Κολωνάκι, την Καισαριανή, το Βύρωνα, τον Υμηττό και το Νέο Κόσμο (και ακόμα, αν τις θεωρήσουμε ξεχωριστές από το Παγκράτι συνοικίες, τον Άγιο Αρτέμιο, τη Γούβα και το Μετς).

Ο πυρήνας της συνοικίας αναπτύχθηκε στα ανατολικά και νοτιοανατολικά του ποταμού Ιλισσού (σημερινή Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου) που στα τέλη του 19ου αι. ήταν το σύνορο της πόλης, στην περιοχή από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο ως το λόφο του Προφήτη Ηλία. Όπως σημείωνε ο Κώστας Μπίρης, πριν αναπτυχθεί η συνοικία, η περιοχή ονομαζόταν (το) Παγκράτι ή (η) Παγκράτη. Ανάμεσα στην τότε Αθήνα και το Παγκράτι μεσολαβούσαν «το Ζάππειο, ο Βασιλικός – Εθνικός Κήπος και τα στρατόπεδα κατά μήκος του Ιλισσού». Όπως ανέφερε η εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη του Μεσοπολέμου, το Παγκράτι ήταν «συνοικία των Αθηνών, εκτός της περιοχής του σχεδίου πόλεως, επί των πέρα του Βατραχονησίου προς τον Υμηττόν λόφων». Το Παγκράτι ταυτίζεται με το δήμο Άγρας της αρχαιότητας.

Κύριο αξιοθέατο της περιοχής του Παγκρατίου είναι το Παναθηναϊκό Στάδιο. Στην ευρύτερη περιοχή της συνοικίας βρίσκονται η Εθνική Πινακοθήκη, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Γουλανδρή, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονται το Ωδείο Αθηνών, το Βυζαντινό Μουσείο, η Λέσχη Αξιωματικών και το Πολεμικό μουσείο.

Tags: , , , , , , , , , , ,

11 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 10 Μαρτίου, 2017
 2. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | sumbouleskathariothtas | 10 Μαρτίου, 2017
 3. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 10 Μαρτίου, 2017
 4. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου – Site Title | 10 Μαρτίου, 2017
 5. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | eidikesapofraxeis | 10 Μαρτίου, 2017
 6. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | apofraxtikiattikis | 10 Μαρτίου, 2017
 7. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 8. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 14 Αυγούστου, 2017
 9. Αποφράξεις Παγκράτι 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις αποχετεύσεων στο Παγκράτι | 8 Ιανουαρίου, 2019
 10. Αποφράξεις Παγκράτι – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Παγκρατι : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις αποχετεύσεων στο Παγκράτι | 18 Φεβρουαρίου, 2019
 11. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ, 210 75 22 298, Απόφραξη στο Παγκράτι άμεσα | 19 Μαΐου, 2020

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Top