ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πλεονεκτήματα διάγνωσης με κάμερα

Πλεονεκτήματα διάγνωσης με κάμερα στην αποχέτευση

Ζωγράφου 210 68 52 718

Η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα γίνεται για διάφορους λόγους. Ωστόσο, ο κύριος σκοπός είναι να διαγνωστεί η κατάσταση του συστήματος αποχέτευσης και να εντοπιστούν τα προβλήματα, αν υπάρχουν, όπως το βούλωμα από μπάζα, εισβολή από ρίζες δέντρου, ρωγμές, κοινή κακή ευθυγράμμιση και κακή τοποθέτηση. Ο ειδικός τεχνικός μας, θα εισάγει μια τηλεχειριζόμενη κάμερα και θα αποκαλύψει τι ενοχλεί το σύστημα αποστράγγισης σε μηδέν χρόνο.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ανεξάρτητα από το αν έχετε παρατηρήσει κάποια ενδεικτικά σημάδια προβλημάτων διαρροής ή θέλετε απλά να επιθεωρήσετε την κατάσταση της αποχέτευσης σας πριν από την αγορά ενός ακινήτου, διαβάστε τα παρακάτω.
Γρήγορη Διάγνωση
Μόλις καταλάβετε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην αποχέτευσή σας ή έχετε πλημμυρίσει, σίγουρα θα θέλετε να επιδιορθώσετε τη διαρροή το συντομότερο δυνατό. Φανταστείτε να έχετε βουλωμένες αποχετεύσεις στην χειμερινή περίοδο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και τεράστια ενόχληση. Αυτή η υπερσύγχρονη κάμερα θα διαγνώσει το πρόβλημα στον ελάχιστο χρόνο, ώστε να εξασφαλιστεί αμέσως η πιο αποτελεσματική λύση επισκευής.
Απολύτως σωστή ανάλυση
Τα αποτελέσματα της διάγνωσης με κάμερα όχι μόνο επιταχύνουν τη διαδικασία επισκευής, αλλά και σας εξασφαλίζουν 100% σωστή διάγνωση. Ο χειριστής της κάμερας θα είναι σε θέση να έχει τη σαφή εικόνα του προβλήματος στο εσωτερικό της αποχέτευσης, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στο αποχετευτικό σύστημα.

Για παράδειγμα, εάν η αργή ροή του νερού προκαλείται από εισβολή ρίζας δέντρου, με τη χρήση χημικών καθαριστικών δεν θα καταφέρετε κάτι. Μια έρευνα όμως με κάμερα, θα αποκαλύψει την αιτία του βουλώματος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη θεραπεία για το πρόβλημα της αποχέτευσης σας.
Είναι προσιτή μέθοδος και αξίζει!

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, ο χρόνος είναι χρήμα, έτσι δεν είναι; Χωρίς δεύτερη επίσκεψη στην ιδιοκτησία σας, με την χρήση της κάμερας θα έχετε κατευθείαν τα αποτελέσματα και την λύση. Εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα. Μια επένδυση που αξίζει!
Μηδενική αναστάτωση

Η μικροσκοπική κάμερα μπορεί να εισαχθεί εύκολα μέσα στο σωλήνα αποστράγγισης. Και έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη για σκαψίματα. Η κάμερα μπορεί να πάει όσο χρειάζεται και να εντοπίσει το πρόβλημα άμεσα. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους διάγνωσης, η επιθεώρηση με κάμερα δεν περιλαμβάνει σκάψιμο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ