ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ γίνεται για διάφορους λόγους. Ωστόσο, ο κύριος σκοπός είναι να διαγνωστεί η κατάσταση του συστήματος αποχέτευσης και να εντοπιστούν τα προβλήματα, αν υπάρχουν, όπως το βούλωμα από μπάζα, εισβολή από ρίζες δέντρου, ρωγμές, κοινή κακή ευθυγράμμιση και κακή τοποθέτηση. Ο ειδικός τεχνικός μας, θα εισάγει μια τηλεχειριζόμενη κάμερα και θα αποκαλύψει τι ενοχλεί το σύστημα αποστράγγισης σε μηδέν χρόνο.

Πλήρης κάλυψη αποχετεύσεων

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Επιχειρούμε άμεσα

Πλεονεκτήματα από την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ανεξάρτητα από το αν έχετε παρατηρήσει κάποια ενδεικτικά σημάδια προβλημάτων διαρροής ή θέλετε απλά να επιθεωρήσετε την κατάσταση της αποχέτευσης σας πριν από την αγορά ενός ακινήτου, διαβάστε τα παρακάτω.

Γρήγορη Διάγνωση

Μόλις καταλάβετε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην αποχέτευσή σας ή έχετε πλημμυρίσει, σίγουρα θα θέλετε να επιδιορθώσετε τη διαρροή το συντομότερο δυνατό. Φανταστείτε να έχετε βουλωμένες αποχετεύσεις στην χειμερινή περίοδο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και τεράστια ενόχληση. Αυτή η υπερσύγχρονη κάμερα θα διαγνώσει το πρόβλημα στον ελάχιστο χρόνο, ώστε να εξασφαλιστεί αμέσως η πιο αποτελεσματική λύση επισκευής.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Απολύτως σωστή διάγνωση με την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Τα αποτελέσματα της διάγνωσης με κάμερα όχι μόνο επιταχύνουν τη διαδικασία επισκευής, αλλά και σας εξασφαλίζουν 100% σωστή διάγνωση. Ο χειριστής της κάμερας θα είναι σε θέση να έχει τη σαφή εικόνα του προβλήματος στο εσωτερικό της αποχέτευσης, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στο αποχετευτικό σύστημα.

Για παράδειγμα, εάν η αργή ροή του νερού προκαλείται από εισβολή ρίζας δέντρου, με τη χρήση χημικών καθαριστικών δεν θα καταφέρετε κάτι. Μια έρευνα όμως με κάμερα, θα αποκαλύψει την αιτία του βουλώματος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη θεραπεία για το πρόβλημα της αποχέτευσης σας.

Είναι προσιτή μέθοδος και αξίζει!

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, ο χρόνος είναι χρήμα, έτσι δεν είναι; Χωρίς δεύτερη επίσκεψη στην ιδιοκτησία σας, με την χρήση της κάμερας θα έχετε κατευθείαν τα αποτελέσματα και την λύση. Εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα. Μια επένδυση που αξίζει!

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Μηδενική αναστάτωση

Η μικροσκοπική κάμερα μπορεί να εισαχθεί εύκολα μέσα στο σωλήνα αποστράγγισης. Και έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη για σκαψίματα. Η κάμερα μπορεί να πάει όσο χρειάζεται και να εντοπίσει το πρόβλημα άμεσα. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους διάγνωσης, η επιθεώρηση με κάμερα δεν περιλαμβάνει σκάψιμο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό φρεατίων και υδρορροών, στις συντηρήσεις αποχέτευσης, στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στον καθαρισμό αποχετεύσεων, στις υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης και σε αντλήσεις υδάτων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ – FAQ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

O τεχνικός εισάγει μια εξειδικευμένη κάμερα ελέγχου σωλήνων αποχέτευσης στους σωλήνες της αποχέτευσης ή του υπονόμου. Τα ισχυρά φώτα της κάμερας ανάβουν έτσι ώστε να φαίνεται τι υπάρχει μέσα στο σωλήνα από την οθόνη. Τα φώτα και η οθόνη κλειστού κυκλώματος επιτρέπουν στον τεχνικό να βλέπει τα πάντα στο αποχετευτικό σύστημα σε πραγματικό χρόνο.

Επισημαίνει την ακριβή φύση και τη θέση των προβληματικών σημείων. Έτσι γνωρίζετε την ακριβή διάγνωση ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
• Μπορεί να εντοπίσει μικρά προβλήματα πριν γίνουν μεγάλα.
• Ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεων με αυτά που θα πιθανόν να ανακαλύψετε. Με την πάροδο του χρόνου, όσα πράγματα πέφτουν στην αποχέτευση μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα όπως μικρά νομίσματα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ποιος ξέρει τι άλλο;

Η διάγνωση με κάμερα είναι μια επιπλέον υπηρεσία, την οποία προσφέρουμε μόνο όταν απαιτείται. Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν η διάγνωση στο πρόβλημα αποχέτευσης δε φαίνεται με «γυμνό μάτι». Με αυτό το μηχανισμό το πρόβλημα θα εντοπισθεί χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο. Επιπλέον, ανακαλύπτουμε σε πιο σημείο ακριβώς χρειάζεται επιδιόρθωση όπως επίσης και το είδος του προβλήματος.

Για παλαιότερα σπίτια ή σπίτια με γνωστό ιστορικό προβλημάτων αποστράγγισης, συνιστάται σίγουρα μια έρευνα με κάμερα απόφραξης cctv. Αυτό θα εντοπίσει τα υπάρχοντα προβλήματα καθώς και πιθανά προβλήματα στο μέλλον. Επίσης αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την τιμή πώλησης ή ακόμη και να επηρεάσει την τελική σας απόφαση για το ακίνητο.

Η απόφραξη με κάμερα είναι μια επιπλέον διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται μόνο όταν απαιτείται. Η χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας επιβάλλεται όταν ο εντοπισμός του βουλώματος είναι δύσκολος. Με τον μηχανισμό διάγνωσης του αποχετευτικού προβλήματος θα εντοπισθεί εύκολα οτιδήποτε εμποδίζει την ομαλή αποστράγγιση και φυσικά χωρίς να χρειαστεί σκάψιμο. Ανακαλύπτουμε το ακριβές σημείο όπως επίσης και το είδος του προβλήματος.