ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. Έχουμε πάντα ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και παροχή εξαιρετικών εργασιών στο Κολωνάκι αλλά και στις γύρω περιοχές. Για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε είδους οίκημα, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Τα μηχανήματα που έχουμε στην κατοχή μας είναι προηγμένης και εξειδικευμένης τεχνολογίας και χρησιμοποιούνται εξολοκλήρου και σε όλες τις εργασίες. Επικοινωνία: 210 75 22 298

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εργασιών που αναλαμβάνουμε για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ προέρχεται από τους ήδη ευχαριστημένους πελάτες μας, από στόμα σε στόμα και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη μορφή διαφήμισης. Βουλωμένες αποχετεύσεις, εισβολή ριζών, σπασμένοι σωλήνες, φραγμένες τουαλέτες, δεν προκαλούν μόνο άσχημες μυρωδιές και άγχος, αλλά κοστίζουν κιόλας! Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει, οι πελάτες μας θέλουν να ξέρουν ότι είναι σε ασφαλή χέρια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - Απόφραξη με κάμερα
Απόφραξη με κάμερα

Ένα από τα πιο διαδεδομένα μηχανήματα είναι η κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς για αποφράξεις στο Κολωνάκι, τη διοχετεύει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζουμε με ακρίβεια το πρόβλημα και τη θέση του. Κύριος στόχος και σκοπός μας είναι η 100% ικανοποίησή σας με ειλικρίνεια, τιμιότητα, αξιοπιστία και απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

Καλέστε μας τώρα και προγραμματίστε το ραντεβού σας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων: διάγνωση με κάμερα, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη λεκάνης, άντληση υδάτων, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροής, απόφραξη σιφωνιών, κ.α.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

Είμαστε πλήρως καταρτισμένοι, εργαζόμαστε με διακριτικότητα, ακολουθούμε αυστηρούς κανόνες ασφάλειας και είμαστε προετοιμασμένοι για να σας εξυπηρετούμε όλο το εικοσιτετράωρο. Επικοινωνήστε μαζί μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ και θα καθαρίσουμε επαγγελματικά το σύστημα της αποχέτευσής σας.

Πλήρης κάλυψη αποχετεύσεων

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Επιχειρούμε άμεσα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια κρίσιμη πτυχή της φυσιολογικής και σωστής διατήρησης κάθε αποχετευτικού συστήματος. Είστε ένας ιδιοκτήτης σπιτιού ή ιδιοκτήτης επιχείρησης; Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η φροντίδα του ακινήτου σας δε σταματά στην επιφάνεια. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος του συστήματος είναι κρυμμένο, είναι πολύ εύκολο να το ξεχάσουμε και να το θυμηθούμε όταν θα πάει κάτι στραβά. Το θέμα είναι ότι όταν κάτι πάει στραβά με την αποχέτευσή σας, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές και δαπανηρές βλάβες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η δημόσια υγεία.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να γίνεται ο προληπτικός τακτικός καθαρισμός. Κρατάμε τις αποχετεύσεις σας καθαρές και θα αποτραπούν μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα, όπως βουλωμένες αποχετεύσεις, σπασμένους σωλήνες, πλημμυρισμένοι χώροι, ακαταστασία, υλικές ζημιές και κινδύνους για την υγεία σας. Αν και υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας για να βοηθήσετε να κρατηθούν οι αποχετεύσεις σας σε καλή κατάσταση, όταν πρόκειται για την αποτελεσματική συντήρηση, θα πρέπει να έχετε μια επαγγελματική προσέγγιση με αποδεδειγμένο ιστορικό της ποιότητας των υπηρεσιών. Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για τη διάγνωση τυχόν προβλημάτων στην αποχέτευση και ολοκληρωτική αντιμετώπιση. Όταν μας επιλέγετε για Απόφραξη στο Κολωνάκι, επιλέγετε μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία που βοηθά με την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει όλους τους ιδιοκτήτες, οικιών αλλά και επιχειρήσεων.

 ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για τη διάγνωση τυχόν προβλημάτων στην αποχέτευση και ολοκληρωτική αντιμετώπιση. Όταν επιλέγετε Απόφραξη στο Κολωνάκι, επιλέγετε μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία που βοηθά με την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει όλους τους ιδιοκτήτες, οικιών αλλά και επιχειρήσεων. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις επαγγελματικές εργασίες που προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η δική σας ικανοποίηση και ηρεμία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ κάθε είδους στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Πληροφορίες περιοχής Κολωνάκι

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Εκτείνεται από τη λεωφόρο Πανεπιστημίου ανατολικά μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Νότια εκτείνεται ως τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας όπου συνορεύει με τη γειτονιά της Ρηγίλλης ή Ανακτόρων και τη συνοικία του Παγκρατίου. Βορειοδυτικά εκτείνεται μέχρι την οδό Σίνα και την οδό Οίτης όπου χωρίζεται από την ιστορική συνοικία της Νεάπολης. Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω ενός παλιού μαρμάρινου στύλου ύψους 2 μέτρων και διαμέτρου 30 εκατοστών που βρέθηκε στην περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής. Οι Αθηναίοι του Μεσαίωνα, προς αποτροπή επιδημιών ή άλλων συμφορών συνήθιζαν να κάνουν λιτανείες και ιεροτελεστίες με θυσίες νεαρών ζώων. Στα σημεία που κατέληγαν αυτές οι λιτανείες ολοκλήρωναν την ιεροτελεστία και έστηναν το «κολωνάκι». Έχουν βρεθεί πολλά σημεία στην Αθήνα που είχαν στηθεί τέτοια κολωνάκια. ΤΚ 10676