ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210 75 22 298

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ιδρύθηκε πριν από κάποιες δεκαετίες και είχε πάντα ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση και παροχή εξαιρετικών εργασιών στο Κολωνάκι αλλά και στις γύρω περιοχές. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε είδους οίκημα, στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Τα μηχανήματα που έχουμε στην κατοχή μας είναι προηγμένης και εξειδικευμένης τεχνολογίας και χρησιμοποιούνται εξολοκλήρου και σε όλες τις εργασίες. Επικοινωνία: 210 75 22 298

Αποφράξεις και υπηρεσίες αποχετεύσεων στο Κολωνάκι

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εργασιών που αναλαμβάνει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ προέρχεται από τους ήδη ευχαριστημένους πελάτες μας, από στόμα σε στόμα και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη μορφή διαφήμισης. Βουλωμένες αποχετεύσεις, εισβολή ριζών, σπασμένοι σωλήνες, φραγμένες τουαλέτες, δεν προκαλούν μόνο άσχημες μυρωδιές και άγχος, αλλά κοστίζουν κιόλας! Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε όλους εσάς! Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ. Οι πελάτες μας θέλουν να ξέρουν ότι είναι σε ασφαλή χέρια.

Αποφράξεις Κολωνάκι - Βουλωμένο φρεάτιο
Βουλωμένο φρεάτιο

Ένα από τα πιο διαδεδομένα μηχανήματα είναι η κάμερα υψηλής ευκρίνειας. Ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Αποφράξεις Κολωνάκι, την διοχετεύει στο εσωτερικό των σωληνώσεων και εντοπίζουμε με ακρίβεια το πρόβλημα και την θέση του. Κύριος στόχος και σκοπός μας είναι η 100% ικανοποίησή σας με ειλικρίνεια, τιμιότητα, αξιοπιστία και απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια κρίσιμη πτυχή της φυσιολογικής και σωστής διατήρησης κάθε αποχετευτικού συστήματος. Είστε ένας ιδιοκτήτης σπιτιού ή ιδιοκτήτης επιχείρησης; Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η φροντίδα του ακινήτου σας δεν σταματά στην επιφάνεια. Επειδή το μεγαλύτερο μέρος του συστήματος είναι κρυμμένο, είναι πολύ εύκολο να το ξεχάσουμε και να το θυμηθούμε όταν θα πάει κάτι στραβά. Το θέμα είναι ότι όταν κάτι πάει στραβά με την αποχέτευσή σας, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές και δαπανηρές βλάβες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η δημόσια υγεία.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να γίνεται ο προληπτικός τακτικός καθαρισμός. Στην Αποφράξεις Κολωνάκι κρατάμε τις αποχετεύσεις σας καθαρές και θα αποτραπούν μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα, όπως βουλωμένες αποχετεύσεις, σπασμένους σωλήνες, πλημμυρισμένοι χώροι, ακαταστασία, υλικές ζημιές και κινδύνους για την υγεία σας. Αν και υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που μπορείτε να κάνετε από μόνοι σας για να βοηθήσετε να κρατηθούν οι αποχετεύσεις σας σε καλή κατάσταση, όταν πρόκειται για την αποτελεσματική συντήρηση, θα πρέπει να έχετε μια επαγγελματική προσέγγιση με αποδεδειγμένο ιστορικό της ποιότητας των υπηρεσιών. Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για τη διάγνωση τυχόν προβλημάτων στην αποχέτευση και ολοκληρωτική αντιμετώπιση. Όταν επιλέγετε την Αποφράξεις Κολωνάκι, επιλέγετε μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία που βοηθά με την εμπειρία και τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει όλους τους ιδιοκτήτες, οικιών αλλά και επιχειρήσεων.

 ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Αποφράξεις κάθε είδους στο Κολωνάκι Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Κολωνάκι –210 75 22 298
Αποφράξεις Νεροχύτη Κολωνάκι –210 75 22 298
Απόφραξη Υδρορροής Κολωνάκι –210 75 22 298
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Κολωνάκι –210 75 22 298
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Κολωνάκι –210 75 22 298
Καθαρισμός Φρεατίων Κολωνάκι –210 75 22 298
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 75 22 298
Μηνιαίες Συντηρήσεις Κολωνάκι –210 75 22 298
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Κολωνάκι –210 75 22 298

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Πληροφορίες περιοχής Κολωνάκι

Το Κολωνάκι είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας. Εκτείνεται από τη λεωφόρο Πανεπιστημίου ανατολικά μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Νότια εκτείνεται ως τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας όπου συνορεύει με τη γειτονιά της Ρηγίλλης ή Ανακτόρων και τη συνοικία του Παγκρατίου. Βορειοδυτικά εκτείνεται μέχρι την οδό Σίνα και την οδό Οίτης όπου χωρίζεται από την ιστορική συνοικία της Νεάπολης. Το Κολωνάκι ονομάστηκε έτσι λόγω ενός παλιού μαρμάρινου στύλου ύψους 2 μέτρων και διαμέτρου 30 εκατοστών που βρέθηκε στην περιοχή και αναστηλώθηκε στην δεξιά σκάλα της Δεξαμενής. Οι Αθηναίοι του Μεσαίωνα, προς αποτροπή επιδημιών ή άλλων συμφορών συνήθιζαν να κάνουν λιτανείες και ιεροτελεστίες με θυσίες νεαρών ζώων. Στα σημεία που κατέληγαν αυτές οι λιτανείες ολοκλήρωναν την ιεροτελεστία και έστηναν το «κολωνάκι». Έχουν βρεθεί πολλά σημεία στην Αθήνα που είχαν στηθεί τέτοια κολωνάκια. ΤΚ 10676