ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 210 75 22 298

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Πάντα με ευγένεια και φιλική διάθεση είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων σε σπίτια, σε επαγγελματικούς χώρους και δημόσιους φορείς. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακολουθώντας αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής. Επικοινωνήστε μαζί μας και λύστε το πρόβλημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά! Με την σωστή διαχείριση και την αποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζουν την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, αποδεικνύουμε καθημερινά την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας. Από τη δεκαετία του 1970 ξεκινήσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα αποχετευτικά συστήματα. Έως και σήμερα δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να βελτιωνόμαστε και να ανανεώνουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό. Επικοινωνία: 210 75 22 298 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ σημαίνει λύση για ζητήματα αποχέτευσης

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ έρχεται στο χώρο σας για να ξεβουλώσει τα πάντα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, δίνοντας οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα απόφραξης. Καθημερινά, Κυριακές και αργίες, ολόκληρο το 24ωρο. Αφού εντοπίσουμε το πρόβλημα στα φρεάτια ή τις υδρορροές της αποχέτευσης, θα συζητήσουμε ανοιχτά μαζί σας τις διάφορες επιλογές που έχουμε. Για τους λιγότερο εξοικειωμένους, σε αυτά τα θέματα, πελάτες μας, είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε οποιαδήποτε πληροφορία, ή συμβουλές που είναι απαραίτητες για την κατάστασή σας. Το πρώτο πράγμα που λέμε στους πελάτες που αναζητούν υπηρεσίες για τις αποχετευτικές τους εγκαταστάσεις, είναι ότι η ασφάλεια αποτελεί πάντα τη νούμερο ένα προτεραιότητα μας. Έχουμε τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε και να διορθώσουμε ότι και αν συμβαίνει στον χώρο των αποχετεύσεων σας άμεσα, ώστε να νιώσετε άνεση και ασφάλεια.

Η Αποφράξεις Καισαριανή παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την αποχέτευση. Η εμπειρία μας και η αξιοπιστία, μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων. Είτε πρόκειται για απόφραξη φρεατίου είτε για μια διάγνωση με κάμερα, οι τιμές μας είναι προσιτές και συνάδουν με την δύσκολη οικονομική εποχή που διανύουμε.

 ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Τρίχες μαλλιών και σαπούνια σας βούλωσαν το σιφόνι στην τουαλέτα; Κάθε φορά που κάνετε μπάνιο δημιουργείται μέσα στη μπανιέρα μια μικρή λίμνη; Υπολείμματα τροφών και λιπών βούλωσαν το νεροχύτη της κουζίνας; Για την Αποφράξεις Καισαριανή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Η Αποφράξεις Καισαριανής μαζί με το έμπειρο προσωπικό της και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που χειρίζεται, σας απαλλάσσει από:

 • Βουλωμένα φρεάτια, σιφόνια, υδρορροές και βουλωμένες αποχετεύσεις.
 • Βουλωμένες λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες και νεροχύτες.
 • Βουλωμένες κάθετες στήλες κτιρίων.
 • Λιμνάζοντα νερά από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η εταιρεία μας διαθέτει κάμερα υψηλής ευκρίνειας για διάγνωση βλαβών αποχετευτικών δικτύων και αγωγών καθώς αναλαμβάνει και μηνιαίες συντηρήσεις αυτών.

Μιλήστε με την ομάδα των ειδικών της Αποφράξεις Καισαριανή σήμερα

Αποφράξεις Καισαριανή - κάμερα

Αποφράξεις Καισαριανή – κάμερα

Τα αποκλεισμένα αποχετευτικά συστήματα μπορεί να προκαλέσουν ένα ευρύ φάσμα από δυσάρεστα προβλήματα, από παρατεταμένες δυσάρεστες μυρωδιές έως επικίνδυνες υπερχειλίσεις. Οι εγκαταστάσεις των δικτύων των αποχετευτικών συστημάτων θα πρέπει να συντηρούνται τακτικά και να καθαρίζονται αποτελεσματικά για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία και η μακροζωία τους.

Η Αποφράξεις Καισαριανή προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες καθαρισμού αποχετευτικών δικτύων. Σε αυτές περιλαμβάνονται κάθε είδους αποφράξεις, επιθεωρήσεις των εγκαταστάσεων και πολλά άλλα. Με έδρα την Καισαριανή μπορούμε επίσης να εξυπηρετήσουμε και όλες τις γύρω περιοχές. Θα σας διασφαλίσουμε την καλή λειτουργία των συστημάτων των αποχετευτικών σας δικτύων.

Επαγγελματικές αποφράξεις στη Καισαριανή

Διαθέτουμε μια έμπειρη, γρήγορη και αξιόπιστη ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών. Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις με εγγυημένα αποτελέσματα. Η Αποφράξεις Καισαριανή προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αποχέτευσης τόσο σε οικιακά, όσο και επαγγελματικά συστήματα αποχέτευσης.

Εδώ στην Αποφράξεις Καισαριανή εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι καλύτερες του κλάδου. Η ομάδα των ειδικών μας αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες, γεγονός που σημαίνει ότι γρήγορα και εύκολα μπορεί να εντοπίσει τα περισσότερα προβλήματα στο σύστημα της αποχέτευσης.

Για τα προβλήματα που είναι πιο δύσκολο να γίνουν αντιληπτά, έχουμε μια συγκεκριμένη επιλογή με τη βοήθεια της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης, ειδικής ψηφιακής κάμερας ελέγχου της αποχέτευσης, για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την πηγή του προβλήματος.

Αποφράξεις όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες στη Καισαριανή

Η Αποφράξεις Καισαριανή λειτουργεί γρήγορα, φτάνει στην ώρα της και φροντίζει για όλα, απαλλάσσοντας σας από το χάος και την αναστάτωση. Ένα τηλεφώνημα στην Αποφράξεις Καισαριανή και όλα τα προβλήματα σας θα επιλυθούν. Θα είμαστε εκεί για σας, ειδικά στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα. Η επιχείρηση μας είναι εξειδικευμένη εταιρεία που έχει εξασφαλίσει για εσάς υπηρεσίες αποχετεύσεων υψηλής ποιότητας . Είτε επιθυμείτε οικιακές, είτε επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού, μπορούμε να βοηθήσουμε. Οι υπηρεσίες μας μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

 • επαγγελματικούς καθαρισμούς
 • αποφράξεις
 • επιθεωρήσεις αποχέτευσης
 • διαγνωστικά
 • τακτικές συντηρήσεις κ.α.

Με γρήγορη, αποτελεσματική εξυπηρέτηση, θα αναλάβει τη φροντίδα του προβλήματος σας άμεσα και θα καθαρίσει τα πάντα για λογαριασμό σας. Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία χρειαστείτε, επικοινωνήστε σήμερα με την Αποφράξεις Καισαριανή, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, εορτών και αργιών και θα σας εξυπηρετήσουμε πρόθυμα και φιλικά.

Αποφράξεις εδώ και 30 χρόνια στη Καισαριανή και συνεχίζουμε

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο αποχέτευσης και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, η Αποφράξεις Καισαριανή παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες αποχέτευσης για τις επιχειρήσεις, οικιακούς και εμπορικούς πελάτες αλλά και δημόσιες υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να είναι οικονομικά αποτελεσματικές στην επίλυση όλων των ζητημάτων αποχέτευσης, ώστε οι πελάτες να είναι σίγουροι ότι όλες οι εργασίες διεξάγονται σε υψηλό επίπεδο. Η Αποφράξεις Καισαριανής είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Στις εργασίες μας συμπεριλαμβάνονται απόφραξη φρεατίου, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη νιπτήρα, επιθεώρηση με κάμερα, άντληση υδάτων, απόφραξη σιφονιών, απόφραξη υδρορροών, καθαρισμός αποχέτευσης, μηνιαία συντήρηση, κ.α.

Όλων των ειδών οι αποφράξεις στη Καισαριανή

Αποφράξεις Φρεατίων Καισαριανή 
Απόφραξη Νεροχύτη Καισαριανή 
Απόφραξη Υδροροής Καισαριανή 
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Καισαριανή 
Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου Καισαριανή 
Καθαρισμός Φρεατίων Καισαριανή 
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα 
 Μηνιαίες Συντηρήσεις Καισαριανή 

Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Επιθεώρηση με κάμερα στη Καισαριανή

Η επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα γίνεται για διάφορους λόγους. Ωστόσο, ο κύριος σκοπός είναι να διαγνωστεί η κατάσταση του συστήματος αποχέτευσης και να εντοπιστούν τα προβλήματα, αν υπάρχουν, όπως το βούλωμα από μπάζα, εισβολή από ρίζες δέντρου, ρωγμές, κοινή κακή ευθυγράμμιση και κακή τοποθέτηση. Ο ειδικός τεχνικός μας, θα εισάγει μια τηλεχειριζόμενη κάμερα και θα αποκαλύψει τι ενοχλεί το σύστημα αποστράγγισης σε μηδέν χρόνο.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε παρατηρήσει κάποια ενδεικτικά σημάδια προβλημάτων διαρροής ή θέλετε απλά να επιθεωρήσετε την κατάσταση της αποχέτευσης σας πριν από την αγορά ενός ακινήτου, διαβάστε τα παρακάτω.

Γρήγορη Διάγνωση: Μόλις καταλάβετε ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην αποχέτευσή σας ή έχετε πλημμυρίσει, σίγουρα θα θέλετε να επιδιορθώσετε τη διαρροή το συντομότερο δυνατό. Φανταστείτε να έχετε βουλωμένες αποχετεύσεις στην χειμερινή περίοδο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και τεράστια ενόχληση. Αυτή η υπερσύγχρονη κάμερα θα διαγνώσει το πρόβλημα στον ελάχιστο χρόνο, ώστε να εξασφαλιστεί αμέσως η πιο αποτελεσματική λύση επισκευής.

Απολύτως σωστή ανάλυση:Τα αποτελέσματα της διάγνωσης με κάμερα όχι μόνο επιταχύνουν τη διαδικασία επισκευής, αλλά και σας εξασφαλίζουν 100% σωστή διάγνωση. Ο χειριστής της κάμερας θα είναι σε θέση να έχει τη σαφή εικόνα του προβλήματος στο εσωτερικό της αποχέτευσης, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στο αποχετευτικό σύστημα. Για παράδειγμα, εάν η αργή ροή του νερού προκαλείται από εισβολή ρίζας δέντρου, με τη χρήση χημικών καθαριστικών δεν θα καταφέρετε κάτι. Μια έρευνα όμως με κάμερα, θα αποκαλύψει την αιτία του βουλώματος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη θεραπεία για το πρόβλημα της αποχέτευσης σας.

Είναι προσιτή μέθοδος και αξίζει:Στο σύγχρονο τρόπο ζωής, ο χρόνος είναι χρήμα, έτσι δεν είναι; Χωρίς δεύτερη επίσκεψη στην ιδιοκτησία σας, με την χρήση της κάμερας θα έχετε κατευθείαν τα αποτελέσματα και την λύση. Εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα. Μια επένδυση που αξίζει!

Μηδενική αναστάτωση: Η μικροσκοπική κάμερα μπορεί να εισαχθεί εύκολα μέσα στο σωλήνα αποστράγγισης. Και έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη για σκαψίματα. Η κάμερα μπορεί να πάει όσο χρειάζεται και να εντοπίσει το πρόβλημα άμεσα. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους διάγνωσης, η επιθεώρηση με κάμερα δεν περιλαμβάνει σκάψιμο.

Πληροφορίες περιοχής Καισαριανής

Η Καισαριανή είναι αστική περιοχή και δήμος του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, βρίσκεται τρία χιλιόμετρα ανατολικά του κέντρου της Αθήνας, σε 130 μέτρα υψόμετρο, στις ΒΔ πλαγιές του Υμηττού. Συνορεύει βόρεια με τους Δήμους Ζωγράφου και Αθηναίων, νότια με τον Δήμο Βύρωνα και Αθηναίων (Παγκράτι) και δυτικά πάλι με το Δήμο Αθηναίων. Ανατολικά βρίσκεται το βουνό Υμηττός. Η συνολική έκταση του Δήμου Καισαριανής, σήμερα, είναι 8.500 περίπου στρέμματα, από τα οποία τα 7.500 είναι ορεινή περιοχή και πράσινο και τα 1.000 κατοικημένοι και κοινόχρηστοι χώροι. Η πραγματική κατοικήσιμη έκταση είναι 780 περίπου στρέμματα. Η Καισαριανή έχει σχήμα τριγωνικό και καλή ρυμοτομία, με βάση την κεντρική λεωφόρο και τις άλλες οριζόντιες και κάθετες οδούς προς αυτή. Ο πληθυσμός της, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ήταν 26.458 κάτοικοι.

Η Καισαριανή κατοικήθηκε από τους πρόσφυγες που ήρθαν στην Ελλάδα μετά τον μικρασιατικό πόλεμο το 1922. Οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονταν από την Σμύρνη και τα γύρω χωριά όπως τα Βουρλά.

Μια θλιβερή σελίδα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας γράφτηκε στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, που υπήρξε τόπος εκτελέσεων Ελλήνων κατά τη Γερμανική Κατοχή. Την 1η Μαΐου του 1944, 200 Έλληνες κομμουνιστές (200 της Καισαριανής) εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής, ως εκδίκηση για το θάνατο ενός Γερμανού στρατηγού, που έχασε τη ζωή του σε μάχη με τους αντάρτες, στους Μολάους Λακωνίας. Στο σημείο έχει ανεγερθεί μνημείο. ΤΚ 16121

Tags: , , , , , , , , , , ,

4 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Καισαριανή | 4 Απριλίου, 2017
 2. Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 3. Αποφράξεις Καισαριανή 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Καισαριανή : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 14 Αυγούστου, 2017
 4. Αποφράξεις Καισαριανή – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Καισαριανη : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Καισαριανή | 12 Φεβρουαρίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Top