ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Μετά από 40 χρόνια στον τομέα των αποχετεύσεων η εμπειρία μας είναι πραγματικά πολύτιμη. Η ομάδα των ειδικών για Αποφράξεις στην Ηλιούπολη είναι έτοιμη και ικανή να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου, που μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή. Για αυτό και είμαστε στη διάθεσή σας σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ότι και αν συμβεί, ακόμη και στη μέση της νύχτας, εμείς θα είμαστε εκεί για αν σας βοηθήσουμε. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τους πελάτες μας να μας συστήνουν, γιατί να διαλέξετε κάποια άλλη εταιρεία. Επικοινωνία – 210 75 22 298

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Σε περίπτωση που δεν έχετε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο, τα συνεργεία μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Ενώ άλλοι τεχνικοί μπορεί να επικεντρωθούν μόνο σε ένα θέμα, οι δικοί μας εκπαιδεύονται στη συνολική εικόνα του προβλήματος. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας και τους εξηγούμε τι πρέπει να προσέχουν και είμαστε περήφανοι για την προληπτική προστασία του σπιτιού σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ – ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΟΗΣ

Είτε πρόκειται για τον ιδιωτικό, εμπορικό ή δημόσιο τομέα, είμαστε αφοσιωμένοι στην πλήρη σας ικανοποίηση. Οι περισσότεροι από εμάς δε σκεφτόμαστε ποτέ την κατάσταση του αποχετευτικού μας δικτύου, μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί κάτι. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ολόκληρη την Αττική και έχουμε τις ικανότητες να γίνει κάθε δουλειά σωστά και με συνέπεια.

Είτε πρόκειται για τον ιδιωτικό, εμπορικό ή δημόσιο τομέα, είμαστε αφοσιωμένοι στην πλήρη σας ικανοποίηση. Οι περισσότεροι από εμάς δε σκεφτόμαστε ποτέ την κατάσταση του αποχετευτικού μας δικτύου, μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί κάτι. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ολόκληρη την Αττική και έχουμε τις ικανότητες να γίνει κάθε δουλειά σωστά και με συνέπεια.

Πλήρης κάλυψη αποχετεύσεων

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Επιχειρούμε άμεσα

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της απόφραξης, πάντα ενημερωμένοι και εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα πιεστικά, ηλεκτροκίνητα & ριζοκοπτικά μηχανήματα. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο και πρόθυμο να εξυπηρετήσει όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, καθημερινές & αργίες.

 • Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και καθαρισμούς σε φρεάτια, σιφόνια, αποχετεύσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες και κάθετων γραμμών κτιρίων.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αγωγών αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αποφραξεισ Ηλιουπολη - καμερα

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της αποχέτευσης, σε περίπτωση που οι σωληνώσεις σας αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα. Μπορούμε να δώσουμε λύση βρίσκοντας το πραγματικό πρόβλημα μέσω βιντεοσκόπησης με ειδική κάμερα για αποχετεύσεις. Με τη βοήθεια της κάμερας θα βρούμε από που προέρχονται τα συχνά βουλώματα στην αποχέτευση σας και έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε λύση για να γίνει σωστά η απόφραξη.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους πρόβλημα που ενδεχομένως έχει παρουσιαστεί στη δική σας αποχέτευση και εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Για αυτό μην καθυστερείτε, καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας.

Αποφράξεις τουαλέτας στην Ηλιούπολη

Μια βουλωμένη τουαλέτα είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στην αποχέτευση του σπιτιού σας. Δυστυχώς, όσο και να παλέψετε μόνοι σας δε θα μπορέσετε ποτέ να επιλύσετε το πρόβλημα. Η απόφραξη οποιουδήποτε σημείου της αποχέτευσης σας δεν είναι κάτι απλό και δεν μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε. Απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία για να είναι μια απόφραξη αποτελεσματική. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, καλέστε μας για Αποφράξεις στην Ηλιούπολη για γρήγορη και απαράμιλλης εξυπηρέτησης υπηρεσία την ίδια ημέρα.

Αποφραξεισ Ηλιουπολη

Κάθε ένας από τους τεχνικούς μας είναι εξοπλισμένος με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σας βγάλει από το αδιέξοδο και την αναστάτωση στην οποία έχετε περιέλθει. Επειδή η τουαλέτα σας είναι εύθραυστη, φροντίζουμε οι τεχνικοί μας να είναι εκπαιδευμένοι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και τεχνικές με τη βέλτιστη πρακτική και απόλυτη προσοχή ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της.

Κοινές αιτίες που οδηγούν σε προβλήματα βουλωμένης λεκάνης είναι:

 • Χαρτιά
 • Είδη υγιεινής
 • Μωρομάντηλα
 • Παιδικά παιχνίδια
 • Αρωματικά και καθαριστικά προϊόντα

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας. ΤΚ 16342

Οι συνοικίες της Ηλιούπολης είναι οι εξής:

 1. Αγία Μαρίνα
 2. Αγία Μαύρα
 3. Αγία Παρασκευή
 4. Άγιος Κωνσταντίνος – Κανάρια (Κανάρη)
 5. Άνω Ηλιούπολη
 6. Αστυνομικά – Πανόραμα
 7. Κάτω Ηλιούπολη
 8. Κέντρο
 9. Νησάκι
 10. Τυπογραφικά
 11. Χαλικάκι