Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Μετά από 40 χρόνια στον τομέα των αποχετεύσεων η εμπειρία της Αποφραξεις Ηλιουπολη είναι πραγματικά πολύτιμη. Η ομάδα των ειδικών της Αποφράξεις Ηλιούπολη είναι έτοιμη και ικανή να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου, που μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή.
Αποφράξεις Ηλιούπολη
Για αυτό και είμαστε στην διάθεσή σας σε όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Ενώ άλλοι τεχνικοί μπορεί να επικεντρωθούν μόνο σε ένα θέμα, οι δικοί μας εκπαιδεύονται στην συνολική εικόνα του προβλήματος. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας και τους εξηγούμε τι πρέπει να προσέχουν και είμαστε περήφανοι για την προληπτική προστασία του σπιτιού σας. Είτε πρόκειται για τον ιδιωτικό, εμπορικό ή δημόσιο τομέα, είμαστε αφοσιωμένοι στην πλήρη σας ικανοποίηση.

Από το 1970 προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ότι και αν συμβεί, ακόμη και στην μέση της νύχτας, εμείς θα είμαστε εκεί για αν σας βοηθήσουμε. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και τους πελάτες μας να μας συστήνουν, γιατί να διαλέξετε κάποια άλλη εταιρεία;

Οι περισσότεροι από εμάς δεν σκεφτόμαστε ποτέ την κατάσταση του αποχετευτικού μας δικτύου, μέχρι την στιγμή που θα συμβεί κάτι. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ολόκληρη την Αττική και έχουμε τις ικανότητες να γίνει κάθε δουλειά σωστά και με συνέπεια.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Συντήρηση αποχετεύσεων Ηλιούπολη επικοινωνία 210 75 22 298, ΤΚ 16342

Σε περίπτωση που δεν έχετε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο, τα συνεργεία της εταιρείας μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Πολλά πανιά που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Ηλιούπολη

Πολλά πανιά που έβγαλαν οι τεχνικοί της Αποφράξεις Ηλιούπολη

Η Αποφράξεις Ηλιούπολης δραστηριοποιείται στον χώρο της απόφραξης από το 1960, πάντα ενημερωμένη και εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα πιεστικά, ηλεκτροκίνητα & ριζοκοπτικά μηχανήματα. Το προσωπικό της είναι πλήρως εκπαιδευμένο και πρόθυμο να εξυπηρετήσει όλο το 24ωρο, όλο το χρόνο, καθημερινές & αργίες.

 • Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και καθαρισμούς σε φρεάτια, σιφόνια, αποχετεύσεις, νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες και κάθετων γραμμών κτιρίων.
 • Διάγνωση με κάμερα.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αγωγών αποχέτευσης.

Διάγνωση με κάμερα από την Αποφραξεις Ηλιουπολη

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα της αποχέτευσης, σε περίπτωση που οι σωληνώσεις σας αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα. Μπορούμε να δώσουμε λύση βρίσκοντας το πραγματικό πρόβλημα μέσω βιντεοσκόπησης με ειδική κάμερα για αποχετεύσεις. Με τη βοήθεια της κάμερας θα βρούμε από που προέρχονται τα συχνά βουλώματα στην αποχέτευση σας και έτσι θα μπορέσουμε να δώσουμε λύση για να γίνει σωστά η απόφραξη.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους πρόβλημα που ενδεχομένως έχει παρουσιαστεί στην δική σας αποχέτευση και εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Για αυτό μην καθυστερείτε, καλέστε μας και άμεσα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας.

Πληροφορίες περιοχής Ηλιούπολης

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί Δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, από τα οποία τα 5.700 είναι δάση και τα 7.000 είναι έκταση που καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, δρόμοι, κατοικίες κ.λ.π.). Το μέσο υψόμετρο της περιοχής είναι 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά Δήμος της χώρας.

Οι συνοικίες της Ηλιούπολης είναι οι εξής:

 1. Αγία Μαρίνα
 2. Αγία Μαύρα
 3. Αγία Παρασκευή
 4. Άγιος Κωνσταντίνος – Κανάρια (Κανάρη)
 5. Άνω Ηλιούπολη
 6. Αστυνομικά – Πανόραμα
 7. Κάτω Ηλιούπολη
 8. Κέντρο
 9. Νησάκι
 10. Τυπογραφικά
 11. Χαλικάκι

wikipedia

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

9 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Ηλιούπολη – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Ηλιουπολη WordPress | 28 Μαρτίου, 2017
 2. Αποφράξεις Ηλιούπολη – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 3. Αποφράξεις Ηλιούπολη – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 14 Αυγούστου, 2017
 4. Αποφράξεις Ηλιούπολη – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αργυρούπολη | 22 Δεκεμβρίου, 2017
 5. Η πιο σίγουρη λύση για τις αποχετεύσεις στην Ηλιούπολη – ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | 7 Φεβρουαρίου, 2018
 6. Αποφράξεις Ηλιούπολη – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Ηλιουπολη WordPress | 27 Φεβρουαρίου, 2018
 7. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Ηλιουπολη Wordpress | 8 Ιανουαρίου, 2019
 8. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 75 22 298 – Αποφράξεις Ζωγράφου : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Ηλιούπολη | 11 Ιανουαρίου, 2019
 9. Αποφράξεις Ηλιούπολη – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Ηλιουπολη : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Ηλιουπολη WordPress | 18 Φεβρουαρίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Top