ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ 210 75 22 298

Είμαστε η δική σας επιχείρηση, οι δικοί σας άνθρωποι που εμπιστεύεστε για πάνω από 40 χρόνια. Η εμπειρία μας πλέον είναι δεδομένη και δεν χωρά καμιά αμφιβολία σε αυτό. Για εμάς προέχει η άψογη φροντίδα όλων των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία σε όλων των ειδών τα οικήματα. Είναι μεγάλη μας χαρά να μας καλέσετε και να σας εξυπηρετήσουμε. Ειδικευόμαστε στην απολύμανση και τον έλεγχο όλων των παρασίτων, όπως ποντίκια και αρουραίους, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες, σφήκες, σαρανταποδαρούσες, κ.α. Προσφέρουμε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ σε προσιτές τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση. Οι τεχνικοί μας είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι στην εξάλειψη των παρασίτων και την πρόληψη τους. Βελτιώνουμε συνεχώς τις μεθόδους μας και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε κάθε εφαρμογή. Σας απαλλάσσουμε ταχύτατα και με συνέπεια ώστε να μπορείτε να είστε πλέον ήρεμοι να απολαύσετε την καθημερινότητά σας. Καλέστε μας στο 210 75 222 98.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Κάθε παράσιτο είναι μοναδικό και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης και πρακτικών. Τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα, ασφαλή και έχουν την έγκριση και την άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για να είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνικές, τα φάρμακα και την καινούρια νομοθεσία που αφορούν την καταπολέμηση των παρασίτων. Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες. Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήκες, σκορπιούς, σκώρο, ψαράκι, ψαλίδα, σκαθάρι κ.α.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

  • Οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν ένα μήνα ή περισσότερο χωρίς φαγητό, αλλά λιγότερο από δύο εβδομάδες χωρίς νερό.
  • Έχουν μία δυσάρεστη οσμή που μπορεί να μεταφερθεί σε αντικείμενα με τα οποία έρχονται σε επαφή.
  • Μπορούν να μεταδώσουν βακτήρια και οργανισμούς υπεύθυνους για ασθένειες στον άνθρωπο, όπως τροφική δηλητηρίαση, χολέρα, δυσεντερία, σαλμονέλωση και στρεπτόκοκκο.
  • Μια μελέτη από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών δείχνει ότι η έκθεση σε αλλεργιογόνα κατσαρίδων αποτελεί μείζον πρόβλημα υγείας για παιδιά με άσθμα.

Συνήθειες: Είναι ενεργές κυρίως τη νύχτα και κρύβονται σε σκοτεινές σχισμές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας παρατηρηθούν κατσαρίδες, ο πληθυσμός μπορεί να είναι υψηλός και το διαθέσιμο καταφύγιό τους είναι γεμάτο, ή τα τρόφιμα και η υγρασία είναι ελλιπή, με αποτέλεσμα την αναζήτηση τροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι κατσαρίδες προτιμούν να παραμένουν κοντά στην υγρασία και το φαγητό και γενικά να βρίσκονται στις κουζίνες και τα μπάνια. Οι απολυμάνσεις για κατσαρίδες είναι απαραίτητες για να εξαλειφθεί η παρουσία τους.

ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ: Οι κατσαρίδες είναι εξαιρετικά επιτυχείς λόγω του υψηλού ρυθμού αναπαραγωγής. Το θηλυκό φέρει την κάψουλα με τα αυγά που προεξέχει από το πίσω μέρος της κοιλιάς μέχρι τα αυγά να είναι έτοιμα για εκκόλαψη. Κάθε κάψουλα αυγών θα περιέχει 30-48 νύμφες (νέους). Χρειάζονται 28 ημέρες από τον αρχικό σχηματισμό της κάψουλας αυγών έως ότου εκκολάπτονται. Ο σχηματισμός της επόμενης κάψουλας αυγών συνήθως αρχίζει εντός 2 εβδομάδων. Οι νύμφες χρειάζονται μόλις 40 ημέρες για να γίνουν ώριμοι ενήλικες. Οι ενήλικες κατσαρίδες των περισσότερων ειδών μπορούν να ζήσουν έως και ένα έτος. Η απολύμανση για κατσαρίδες κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της εξαιρετικής ανθεκτικότητας τους σε διάφορες συνθήκες.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια ίσως είναι τα πιο ακίνδυνα από όλα τα άλλα έντομα. Αυτό όμως δεν τα καθιστά και μη ενοχλητικά. Φανταστείτε να εισβάλλουν μέσα στο σπίτι, το κατάστημα ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από το να εισχωρούν και να κόβουν βόλτες μέσα σε βάζα με τρόφιμα, ντουλάπια ή ακόμα και μέσα στο φαγητό σας; Είναι ότι χειρότερο. Τα μυρμήγκια είναι γνωστά για την κοινωνικότητά τους. Για να δημιουργήσουν μία αποικία χρειάζονται τροπικό κλίμα, εξασφαλισμένη τροφή και νερό. Αν τα βρουν, τότε χτίζουν μια αποικία η οποία είναι μια μικρογραφία της δικής μας κοινωνίας. Η αποικία των μυρμηγκιών, αποτελείται από τον αρχηγό της, τη βασίλισσα, τα θηλυκά που είναι οι εργάτριες και τα αρσενικά που χρησιμοποιούνται μόνο για γονιμοποίηση. Επιπλέον, μέσα στην κάθε φωλιά εκτός από τα ενήλικα μυρμήγκια, βρίσκονται αυγά και προνύμφες. Τα μυρμήγκια είναι πανέξυπνα. Δύσκολα κάποιος τα ξεγελάει. Αυτό καθιστά δύσκολη την καταπολέμησή τους.

Μόνο με επαγγελματικούς χειρισμούς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα μυρμήγκια. Τα εντομοκτόνα που πωλούνται στο σούπερ μάρκετ, επειδή περιέχουν τοξικές ουσίες, δεν είναι και τόσο αθώα ως προς την υγεία σας. Επιπλέον, δεν θα σας προσφέρουν οριστικό αποτέλεσμα στην απολύμανση για μυρμήγκια. Εσείς φροντίστε όσο μπορείτε να μην αφήνετε ψίχουλα και τρόφιμα εκτεθειμένα. Για όλα τα υπόλοιπα είμαστε εμείς. Για να εξοντωθούν τα μυρμήγκια, ο στόχος είναι η δρατική ουσία να φτάσει στη φωλιά και να φάνε πρωτίστως η βασίλισσα και μετά όλοι οι υπόλοιποι άποικοι. Σας εγγυόμαστε επαγγελματική απολύμανση για μυρμήγκια. Με ψεκασμό ειδικών απολυμαντικών σκευασμάτων και εφαρμογή ειδικών τζελ που παραπέμπουν σε τροφή και ξεγελούν τα μυρμήγκια, η δουλειά γίνεται πανεύκολα. Όλα τα σκευάσματα είναι ασφαλή και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Με σεβασμό προς εσάς και το περιβάλλον, πραγματοποιεί απολυμάνσεις που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι ιπτάμενα έντομα άρα κανένας δεν μπορεί να τα καταπολεμήσει 100%. Παρασύρονται εύκολα από τον αέρα και τον άνεμο οπότε μπορούν να μεταφερθούν και να διανύσουν πολύ μεγάλες αποστάσεις. Τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται με νέκταρ και γύρη ενώ τα θηλυκά με αίμα μέσω τσιμπημάτων. Προσελκύονται από την κίνηση, την υγρασία, τη σωματική θερμότητα και το διοξείδιο του άνθρακα που απελευθερώνεται με την αναπνοή. Η ενεργητικότητά τους εξαρτάται από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου καθώς και από την υγρασία του αέρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι περισσότερο ενεργά πολύ νωρίς το πρωί ή κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας. Βέβαια υπάρχουν και κάποια είδη κουνουπιών που τσιμπούν ολόκληρο το 24ωρο. Όταν μιλάμε για την αντιμετώπισή τους, μιλάμε πάντα για τη μείωση του πληθυσμού. Το ιδανικότερο θα ήταν να κανονίζουμε απολύμανση για κουνούπια τακτικά ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες που το φαινόμενο είναι σε έξαρση.

Η απολύμανση για τα κουνούπια γίνεται αποκλειστικά με τη μέθοδο του ψεκασμού. Ο ψεκασμός γίνεται σε εξωτερικούς χώρους και ειδικότερα όπου υπάρχουν λιμνάζοντα νερά, φυτά, πρασινάδες, γκαζόν και θάμνοι. Επίσης για τα κουνούπια ο ψεκασμός της απολύμανσης γίνεται και πάνω στους τοίχους. Ιδανικό είναι, η κάθε εφαρμογή απολύμανσης να γίνεται κάθε 20 με 25 ημέρες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις για κουνούπια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εξειδικεύεται στον τομέα αυτό και σας προσφέρει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Όπως σας έχουμε ήδη πει, τα κουνούπια δεν καταπολεμούνται. Φανταστείτε ότι εσείς μπορεί να κάνετε απολύμανση αλλά στη διπλανή αυλή, ο γείτονάς σας, όχι. Με ένα φύσημα του αέρα, θα έρθουν και σε εσάς. Με τα απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε, περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό, αρκεί η απολύμανση για κουνούπια να είναι συχνή.

Απολύμανση για κοριούς

Ένα από τα πιο δύσκολα έντομα στην καταπολέμησή τους, είναι οι κοριοί. Θα τους συναντήσετε κυρίως σε στρώματα κρεβατιών και καναπέδων, μοκέτες, πολυθρόνες, μαξιλάρια… Φωλιάζουν συνήθως όπου υπάρχει χαραμάδα και στρώμα. Μεταφέρονται από τον ένα χώρο στον άλλον κυρίως μέσω αποσκευών. Οι χώροι που παρουσιάζουν τακτικά επέλαση κοριών είναι τα στρατόπεδα, τα ξενοδοχεία και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αν το αντιληφθείτε, χρειάζεται έγκαιρη αντιμετώπιση με δραστικό τρόπο που δεν είναι άλλος από την απολύμανση για κοριούς. Ειδάλλως, κινδυνεύετε να πολλαπλασιαστούν και να είναι πιο δύσκολη η εξολόθρευσή τους. Το πιο συχνό λάθος που κάνετε οι περισσότεροι είναι να δοκιμάζετε διάφορες σπιτικές λύσεις αντί να απευθυνθείτε στους ειδικούς.

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΝΑΠΕ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΝΑΠΕ ΑΠΟ ΚΟΡΙΟΥΣ

Καμία ερασιτεχνική λύση δεν υπάρχει απέναντι στο πρόβλημα που λέγεται κοριός. Δυστυχώς. Επίσης, είναι από εκείνα τα έντομα που δύσκολα γίνεται αντιληπτή και η παρουσία τους. Αν λοιπόν έχετε την υπόνοια ότι υπάρχουν στο χώρο σας κοριοί, καλέστε μας. Η εταιρεία μας βρίσκεται χρόνια στο χώρο των απολυμάνσεων και φροντίζει να τηρεί όλα τα κατάλληλα πρωτόκολλα για την οριστική εξόντωσή τους. Καταπολεμάμε οποιοδήποτε έντομο και τους κοριούς χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα προϊόντα απολύμανσης απολύτως ασφαλή και χωρίς άσχημες συνέπειες για την υγεία σας. Έτσι η απολύμανση για κοριούς από τους τεχνικούς μας στέφεται πάντα με απόλυτη επιτυχία!

Απολύμανση για ψύλλους

Μήπως έχετε παρατηρήσει τελευταία ότι έχετε μονίμως τσιμπήματα στα άκρα σας τα οποία συνοδεύονται από κνησμό; Ή μήπως το ζωάκι σας έχει την τάση να ξύνεται συνέχεια; Τότε δυστυχώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε προσβληθεί από ψύλλους. Για αρχή θα πρέπει να ψάξετε στο υπνοδωμάτιο και ειδικότερα στο στρώμα του κρεβατιού. Οι ενήλικες ψύλλοι αφήνουν πολύ συχνά τις ακαθαρσίες τους πάνω στο λευκό στρώμα. Επίσης, ψάξτε πολύ καλά το χώρο που αράζει το κατοικίδιό σας. Κοιτάξτε το χαλάκι που κοιμάται, το στρώμα του ή την πετσέτα του. Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά έντομα τα οποία πετάνε και τρέφονται με ανθρώπινο ή ζωικό αίμα. Εξαιτίας αυτού, αντιλαμβάνεστε ότι πολλές φορές είναι υπεύθυνοι για δερματικά προβλήματα.

Αν έχετε προσβληθεί, ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείτε είναι να απευθυνθείτε σε κάποια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Η εταιρεία μας θα σας προσφέρει την καλύτερη και πιο κατάλληλη απολύμανση για ψύλλους, ώστε να εξοντωθούν αυτοί και τα αυγά τους στο χώρο σας. Οι απολυμαντές της με την εμπειρία που τους διακατέχει, είναι σε θέση να διακρίνουν το μέγεθος του προβλήματος και να προτείνουν την πιο αποτελεσματική λύση. Όλα τα φάρμακα και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση για ψύλλους είναι εγκεκριμένα και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στην υγεία σας, στο περιβάλλον και στην υγεία των κατοικίδιών σας.

Απολύμανση για ποντίκια

Εκεί που κάθεστε στο σπίτι σας ξαφνικά διακρίνετε με την άκρη του ματιού σας μια περίεργη κίνηση. Δεν είστε σίγουροι, καθώς δεν έχετε αντιληφθεί εντελώς τι συμβαίνει. Ξεκινάτε και ψάχνετε το σπίτι σας και πραγματικά παθαίνετε σοκ. Περιττώματα ποντικιών υπάρχουν παντού. Έχετε ποντίκια! Όταν θα ξεπεράσετε το πρώτο σοκ πρέπει να σκεφτείτε τι θα κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτό. Η αντιμετώπισή των τρωκτικών με απολύμανση για ποντίκια απαιτεί μια εξειδικευμένη εταιρεία. Οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι στον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των παρασίτων. Ένα λοιπόν από τα συνεργεία μας θα επισκεφτεί κατευθείαν τον χώρο σας και θα εφαρμόσει την απολύμανση για ποντίκια. Τα τρωκτικά είναι πανέξυπνα. Για αυτό και μην κάνετε κάποια προσπάθεια να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Δεν θα καταφέρετε κάτι. Έχουν συνήθειες και ξέρουν πως να σας κρυφτούν. Είναι τρομερά επικίνδυνα για την καταστροφή της περιουσίας σας αλλά το πιο σημαντικό για την δημόσια υγεία, αφού μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Στη χώρα μας, από τα τέλη Ιανουαρίου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κι εμείς την επιδημία του covid-19. Ο συγκεκριμένος ιός έχει προκαλέσει απίστευτα προβλήματα στην ανθρωπότητα και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Καθώς όλα είναι ακόμα υπό εξέταση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το μόνο σίγουρο είναι η υψηλή μεταδοτικότητά του ιού. Μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω της επαφής και των βλεννογόνων αδένων που βρίσκονται στα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη ακριβώς πόσο παραμένει ο κορωνοϊός επάνω στις επιφάνειες παρά μόνο ότι μπορεί να προσβάλλει και τους περιβάλλοντες χώρους. Έρευνες έχουν δείξει ότι έχουν μολυνθεί από covid-19 δωμάτια νοσοκομείων καθώς και σχολικές αίθουσες και μέσα μαζικής μεταφοράς όπως πλοία. Επίσης, δείγματα που πάρθηκαν από εξαερισμούς βρέθηκαν κι αυτά θετικά. Πρέπει λοιπόν όλοι να τηρήσουμε βασικούς κανόνες που συστήνουν οι ειδικοί ώστε να αντιμετωπίσουμε και να εξαλείψουμε τη συγκεκριμένη πανδημία.

Απολύμανση για κορωνοϊό
Απολύμανση για κορωνοϊό

Η χρήση μάσκας, το συχνό καλό πλύσιμο των χεριών και η απολύμανση των χώρων που ζούμε και εργαζόμαστε είναι τα βασικότερα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης. Όσον αφορά την απολύμανση για κορωνοϊό, είναι απαραίτητο να γίνεται σωστά και μόνο από επαγγελματίες ειδικούς. Είναι η μέθοδος που απομακρύνει και καταστρέφει κάθε βλαβερό παθογόνο οργανισμό από χώρους, αντικείμενα και επιφάνειες. Ο μόνος τρόπος σωστής απολύμανσης είναι με χρήση χημικών μέσων που δεν θα τα βρείτε στο εμπόριο και σίγουρα δεν μπορείτε να τα εφαρμόσετε μόνοι σας. Είμαστε εδώ σύμμαχός σας απέναντι και στον κορωνοϊό. Εξυπηρετεί καθημερινά και άμεσα αναλαμβάνοντας να απολυμάνει επιτυχώς κάθε χώρο είτε πρόκειται για δημόσιο είτε για ιδιωτικό. Η εμπειρία της και οι εξειδικευμένοι της απολυμαντές πραγματοποιούν απολυμάνσεις για κορωνοϊό οι οποίες στέφονται με 100% επιτυχία αλλά και την δέουσα προσοχή απέναντι σε εσάς, τα κατοικίδιά σας και το περιβάλλον!

Μικροβιοκτονία

Η μικροβιοκτονία αναφέρεται στην απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα με την χρήση Φυσικών, Χημικών ή άλλων μέσων. Διαφέρει από την Αποστείρωση διότι καθιστά ένα χώρο, μια επιφάνεια ή αντικείμενο, κατά ένα μεγάλο μέρος – και όχι πλήρως – ελεύθερο από μολυσματικούς παράγοντες. Ενώ η Απεντόμωση αφορά τον έλεγχο, την απώθηση και την καταπολέμηση των εντόμων ή των παρασίτων από ένα χώρο. Στόχος της απολύμανσης (μικροβιοκτονία) είναι η μείωση του μικροβιακού φορτίου ενός χώρου, μιας επιφάνειας, ενός αντικειμένου σε αποδεκτά επίπεδα. Με την μικροβιοκτονία επιτυγχάνουμε δραστική μείωση των νοσογόνων ή παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, βακτήρια, μικρόβια, μύκητες, κ.α.) οι οποίοι μολύνουν επιφάνειες και εξοπλισμό και απειλούν την υγεία του ανθρώπου. Η υγιεινή των επιφανειών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου μόλυνσης και πρέπει να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις προκειμένου να προστατεύει ανθρώπους, υλικά και προϊόντα καθώς οι μικροοργανισμοί επιβιώνουν για αρκετούς μήνες.

Η απολύμανση για μικρόβια είναι απαραίτητη για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών τόσο σε χώρους αυξημένης συνάθροισης όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μέσα μεταφοράς, κ.α. όσο και σε χώρους εστίασης, χώρους παραγωγής / επεξεργασίας / τυποποίησης τροφίμων, κ.α. Η μικροβιοκτονία πραγματοποιείται, αφού πρώτα έχει προηγηθεί σχολαστική καθαριότητα, με την χρήση ψεκαστικών μέσων (ψεκαστήρων ή εκνεφωτών) για την καλύτερη εξάπλωση του απολυμαντικού μέσου.