Pin It

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ 210 75 22 298

Σας καλωσορίζουμε θερμά στην Αποφραξεις Βυρωνας. Εάν έχετε κάποια βουλωμένη αποχέτευση, μην ανησυχείτε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εμείς ειδικευόμαστε στο να λειτουργήσουν και πάλι οι αποχετεύσεις σας ελεύθερα και φυσιολογικά.

Αποφράξεις Βύρωνας

Η Αποφράξεις Βύρωνας με την 40ετή και πλέον εμπειρία και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει, παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των αποχετεύσεων. Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και ευθύνη παντός είδους αποφράξεις με την χρήση ειδικών μηχανημάτων υδροβολής, με υψηλή πίεση νερού, που δεν προκαλεί φθορές στο αποχετευτικό σύστημα, καθαρίζοντας άμεσα και αποτελεσματικά τις υδρορροές της αποχέτευσης.

Είμαστε πρωτοπόροι στον κλάδο των αποχετευτικών δικτύων, τόσο στην προσέγγισή όσο και στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε. Ως ειδικοί στις αποχετεύσεις, κατανοούμε την ανάγκη για έγκαιρες και αξιόπιστες υπηρεσίες που προσφέρουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Με μια ματιά στο στόλο των οχημάτων μας και τον πλήρη εξοπλισμό του, μπορείτε να καταλάβετε τι εννοούμε με τον όρο επαγγελματισμό.

Οι υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε να είστε σίγουροι ότι θα είναι πρώτης τάξεως σε όλη την περιοχή του κέντρου των Αθηνών και τα νότια προάστια της Αττικής. Η εξειδίκευσή μας περιλαμβάνει τα πάντα, από μια απλή απόφραξη σε έναν νεροχύτη ή μια τουαλέτα έως την επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης της ακριβούς θέσης του προβλήματος.

Μπορούμε και διενεργούμε προληπτικούς, τακτικούς καθαρισμούς για την πρόληψη τυχόν μελλοντικών εμπλοκών των φρεατίων του αποχετευτικού συστήματος. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Βύρωνας είναι εδώ και παρέχουν τις υπηρεσίες στο αποχετευτικό σας δίκτυο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η τακτική συντήρηση και η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθούν μελλοντικές καταστροφές

Διάγνωση με κάμερα – Αποφραξεις Βυρωνας

Προσφέρουμε επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, ώστε να μπορείτε να έχετε τη σιγουριά ότι η γραμμή έχει καθαριστεί σωστά και δεν έχει ρωγμές, σπασίματα, αντισταθμίσεις ή κοιλιές. Αν η γραμμή φαίνεται ότι χρειάζεται να επιδιορθωθεί, μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ακριβή εκτίμηση για την επίλυση του προβλήματος. Δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα για να καθαρίζετε την αποχέτευσή σας πολλές φορές το χρόνο.

Το πιο σύγχρονο κομμάτι του εξοπλισμού για τον καθαρισμό της αποχέτευσης και είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε τις πιο δύσκολες ρίζες δέντρων σε φραγμένες αποχετεύσεις. Σε περίπτωση που η γραμμή αποχέτευσης είναι σπασμένη ή ελαττωματική, μπορούμε να σας δώσουμε ακριβείς λεπτομερείς για την αποκατάσταση της. Είμαστε ειδικοί στην παροχή υπηρεσιών των δικτύων αποχέτευσης και προσφέρουμε προσιτή και επαγγελματική εργασία με εγγύηση.

 ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

Η έρευνα με κάμερα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε τύπο συστήματος αποχέτευσης. Προσφέρουμε τακτικούς ελέγχους συντήρησης ακόμη και κάθε μήνα για τον έλεγχο των αποχετεύσεων από τυχόν προβλήματα, όπως ρίζες δέντρων, ζημιές, ρωγμές, σπασίματα και πολλά άλλα. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε την κάμερα σε αποχετεύσεις στις οποίες έχουν προηγηθεί επισκευές. Με την επιθεώρηση με κάμερα κάθε σημείο ελέγχεται και ανακαλύπτεται η θέση και το προβληματικό σημείο.

Μόλις έχουμε ολοκληρώσει με την επιθεώρηση θα συζητήσουμε μαζί σας τα ευρήματα και θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία για να επανέλθει η φυσιολογική λειτουργία.

Ρωτήστε μας και θα σας ενημερώσουμε και θα σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες από την Αποφραξεις Βυρωνας

Είτε είστε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης, έχουμε τις ικανότητες και την εμπειρία να λύσουμε το ζήτημα που σας απασχολεί.

τεχνικός της Αποφράξεις Βύρωνας

τεχνικός της Αποφράξεις Βύρωνας

Είτε χρειάζεστε έκτακτα τις υπηρεσίες μας, είτε για μια προληπτική συντήρηση είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε. Λόγω των γνώσεων και της εμπειρίας μας, είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Επικοινωνήστε με Αποφράξεις Βύρωνας σήμερα.

Μπορεί να είναι μια τρομακτική κατάσταση που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί και εδώ στην Αποφράξεις Βύρωνας, είμαστε περισσότερο από προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι για να ασχοληθούμε με κάθε ενδεχόμενο.

Καλέστε μας τώρα και θα σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε κάθε σας πρόβλημα με ένα από τα φιλικά μας συνεργεία. Προσφέρουμε έρευνες και επιθεωρήσεις με κάμερες υψηλής ευκρίνειας, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στη ρίζα των τυχόν προβλημάτων αποχέτευσης. Θα εξακριβώσουμε κάθε περίπτωση!

Θα σας φροντίσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ εσείς μπορείτε να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι καλύπτουμε κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Στην Αποφραξεις Βυρωνας τα χέρια μας θα λερωθούν αλλά η αποχέτευση σας θα είναι όπως ακριβώς πρέπει.

Εκτός από τα κανονισμένα ραντεβού, προσφέρουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ταχείας αντίδρασης, έτσι ώστε όταν συμβεί κάτι αναπάντεχο, οι επιπτώσεις στην ιδιοκτησία σας να είναι μηδαμινές.

Ακόμη και αν το πρόβλημα επιμένει θα κάνουμε τα πάντα για να λύσουμε το ζήτημα που σας έχει αναστατώσει και είμαστε στη διάθεσή σας για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του εαυτού σας και των ανθρώπων σας. Με ένα μεγάλο στόλο πλήρως εξοπλισμένων κινητών μονάδων που παρέχουν κάλυψη έκτακτης ανάγκης για όλους τους πελάτες μας.

Λίπη από φρεάτια στο Βύρωνα

Λίπη από φρεάτια στο Βύρωνα

Ως ηγέτης στον τομέα των αποφράξεων, πιστεύουμε στην αξιοποίηση των γνώσεων και της εμπειρίας μας, προς όφελος των πελάτες μας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Βύρωνας Αττικής

Αποφράξεις Φρεατίων Βύρωνας –210 75 22 298
Απόφραξη Νεροχύτη Βύρωνας –210 75 22 298
Απόφραξη Υδρορροής Βύρωνας –210 75 22 298
Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών Βύρωνας –210 75 22 298
Απόφραξη Σιφονιού Μπάνιου Βύρωνας –210 75 22 298
Καθαρισμός Φρεατίων Βύρωνας –210 75 22 298
Διάγνωση αποχετεύσεων με Κάμερα –210 75 22 298
Μηνιαίες Συντηρήσεις Βύρωνας –210 75 22 298
Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία Βύρωνας –210 75 22 298

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 75 22 298, ΤΚ 16232
Επειδή πιστεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες και ανοιχτό διάλογο μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια μας για όσο το δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις και υπηρεσίες αποφράξεις και απολύμανσης.

Πληροφορίες περιοχής Βύρωνα

Βύρωνας θέατρο βράχων

Βύρωνας θέατρο βράχων

Ο Βύρωνας, είναι αστική περιοχή και δήμος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στην Αττική. Συνορεύει με τον Δήμο Καισαριανής στα Β, τον Δήμο Αθηναίων στα Δ, τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού στα Ν, ενώ στα Α βρίσκεται η περιοχή του Καρέα, ο Υμηττός και το δάσος του. Πήρε την ονομασία του από τον Λόρδο Βύρωνα. Αρχικά στην περιοχή βρίσκονταν βοσκοτόπια και χωράφια Αθηναίων, τα οποία άρχισαν να απαλλοτριώνονται και να ρυμοτομούνται στις δεκαετίες του 1920 και του 1930 για την αποκατάσταση των προσφύγων από τη Μικρά Ασία. Η συνολική έκταση του δήμου είναι 9.204 τετρ. χλμ. και έχει πληθυσμό 61.308 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Σημαντικά κτίρια και τοποθεσίες

 • Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”
 • Ταπητουργείο (οδός Βαινδηρίου, κτίσμα του 1923-1924)
 • Παλιό Δημαρχείο (οδός Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής, κτίσμα του 1924)
 • Παλιά Αγορά (εν μέρει κατεδαφισμένη, λεωφόρος Χρυσοστόμου Σμύρνης)
 • Πρσοφυγικές οικίες κεντρικού οικισμού (διατηρούνται κάποιες μεταξύ των οδών Κολοκοτρώνη, Καισαρείας, Βουτζά και Μεσολογγίου).
 • Παλιά σχολεία (1ο Δημοτικό Βύρωνα, 4ο Δημοτικό Βύρωνα).
 • Δημοτικό Στάδιο
 • Μονή Αγίου Ιωάννου Καρέα (11ος-12ο αι.)
 • Μονή Αγίου Γεωργίου Κουταλά (15ος αι. ή αργότερα)
 • Στρατιωτικές εγκαταστάσεις Καρέα (ΕΚΕΜΣ, ΔΣΕ, ΑΣΔΕΝ, Αερονομία κ.λπ.)

wikipedia

Tags: , , , , , , , , , , ,

7 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Βύρωνας 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Βύρωνας : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Βύρωνας | 4 Απριλίου, 2017
 2. Αποφράξεις Βύρωνας 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Βύρωνας : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 3. Αποφράξεις Βύρωνας 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Βύρωνας : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 14 Αυγούστου, 2017
 4. Αποφράξεις Βύρωνας 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Βύρωνας : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Βύρωνας | 8 Ιανουαρίου, 2019
 5. Αποφράξεις Βύρωνας 210 75 22 298 – Αποχετεύσεις Βύρωνας : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βύρωνας | 14 Ιανουαρίου, 2019
 6. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑΣ – Αποφράξεις Καισαριανή | 17 Οκτωβρίου, 2019
 7. Αποφράξεις Βύρωνας – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Βύρωνας | 29 Οκτωβρίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Top