Pin It

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα 210 75 22 298

Διάγνωση με κάμερα Αθήνα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα. Αν αντιμετωπίζετε δυσάρεστες οσμές από το αποχετευτικό δίκτυο, βουλωμένες γραμμές αποχέτευσης ή ένα τεράστιο κομμάτι από συσσωρευμένα συντρίμμια έχει κολλήσει στο εσωτερικό ενός σωλήνα, τότε μάλλον θα χρειαστείτε μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα για να προσδιορίσετε την κατάλληλη λύση στο πρόβλημα.

Η παρακολούθηση της αποχέτευσης με κάμερα είναι μια επαναστατική τεχνολογία των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης, που επιτρέπει την επιθεώρηση των φρεατίων και των υδρορροών. Πρόκειται για μια σημαντική τεχνολογική πρόοδο, καθώς μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε την αιτία των προβλημάτων αποχέτευσης χωρίς να σκάψουμε ολόκληρο το τοπίο.

Ο εξοπλισμός που επιτρέπει την επιθεώρηση της αποχέτευσης είναι μια εύκαμπτη ράβδος που συνδέεται με μια κάμερα υψηλής ανάλυσης που είναι στερεωμένη στο ένα άκρο. Η κάμερα μεταδίδει εικόνες που μπορούν εύκολα να παρακολουθούνται από το έδαφος σε μια οθόνη. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αναθεωρήσουμε και να καθορίσουμε τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Αθήνα σήμερα για να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση με κάμερα της επαγγελματικής ή οικιακής σας γραμμής αποχέτευσης. Είμαστε οι πιο ειδικοί για την επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης σε όλη την Αττική.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Καθαρισμός αποχέτευσης – Αποφράξεις Αθήνα

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης με υψηλής πίεσης νερό (υδροβολή) είναι ο πιο οικονομικός, αποτελεσματικός και περιβαλλοντικά ασφαλής τρόπος για τον καθαρισμό των αγωγών της αποχέτευσης. Με τη χρήση αντλιών και εύκαμπτων σωλήνων, το νερό διοχετεύεται στη γραμμή αποχέτευσης υπό μεγάλη πίεση. Ένα ειδικό ακροφύσιο προσαρτημένο στο άκρο ενός εύκαμπτου σωλήνα έχει εμπρόσθιους και αντίστροφους πίδακες νερού που μπορούν να κατευθύνουν πολύ ισχυρά και συμπυκνωμένα ρεύματα νερού κατά μήκος των τοιχωμάτων του σωλήνα. Αυτό το ισχυρό και συμπυκνωμένο ρεύμα νερού μπορεί να διαλύσει το μπλοκάρισμα του σωλήνα.

Επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης από την Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Τα συντρίμμια, το λίπος και η λάσπη είναι μερικές από τις κύριες αιτίες της εμπλοκής της γραμμής αποχέτευσης. Στην Αποφραξεις Αθηνα έχουμε επαγγελματίες και έμπειρους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτά τα εμπόδια:

 • Διάλυση των συντριμμιών και της λάσπης
 • Αφαίρεση λαδιού, λίπους και γράσου
 • Σύνθλιψη βαριών ριζών
 • Καθαρισμός ολόκληρου του συστήματος
 • Τακτική συντήρηση των γραμμών αποχέτευσης

Για να αποφύγετε το βούλωμα των αποχετεύσεων λόγω συσσώρευσης λίπους και συντριμμάτων, είναι σημαντικό να προχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο συχνά σε καθαρισμό της αποχέτευσης με υψηλής πίεσης με νερό. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για την υπηρεσία καθαρισμού με εκτόξευση νερού, για να διατηρείται η ροή χωρίς εμπόδια. Ένας επαγγελματίας τεχνικός αποχετευτικών δικτύων μπορεί να σας συστήσει ένα πρόγραμμα συντήρησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Καθαρισμός στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο με υδροβολή υψηλής πίεσης – Αποφράξεις Αθήνα

Είμαστε ένας πάροχος υπηρεσιών αποχετευτικών συστημάτων. Έχουμε ετοιμοπόλεμα οχήματα εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να φροντίζουμε για όλες τις ανάγκες σας. Όλες οι εργασίες γίνονται χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία για την εξασφάλιση της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας. Για να ζητήσετε μια προσφορά, τηλεφωνήστε σήμερα στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ.

Όταν ένα φρεάτιο είναι φραγμένο, μπορεί τελικά να υπερχειλίσει και να προκαλέσει ένα χάος στο σπίτι. Ως αποτέλεσμα, απαιτεί απόφραξη και χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να ανταποκριθεί με τον σωστό εξοπλισμό και προσωπικό. Η Αποφραξεις Αθηνα είναι η εταιρεία στην οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε και να βασιστείτε.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί καθαρισμού αποχέτευσης χρησιμοποιούν ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα ή  πιεστικά υδροβολής, καθαρίζοντας όλες τις συσσωρευμένες μάζες που παρεμβαίνουν στη ροή  της αποχέτευσης. Είτε πρόκειται για τρίχες, τροφές ή άλλα εμπόδια στην αποχέτευσή σας, το έμπειρο προσωπικό μας έχει τις γνώσεις για να χειριστεί όλες τις ανάγκες σας.

Είτε πρόκειται για οικιακό αποχετευτικό δίκτυο είτε για επαγγελματικό σύστημα, η Αποφράξεις Αθήνας είναι μια έμπειρη εταιρεία. Έχουμε εξυπηρετεί όλη την περιοχή της Αττικής για περισσότερα από 40 χρόνια. Και οι τεχνικοί μας είναι αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Πλήρης καθαρισμός αποχέτευσης και φρεατίων
 • Οποιοδήποτε είδος αποχέτευσης ή φρεατίου το καθαρίζουμε και το κάνουμε σαν καινούργιο. Εγγυόμαστε την ικανοποίηση των πελατών μας.
 • Ανεξάρτητα από το πόσο επίμονο είναι το φράγμα, με τη βοήθεια της υδροβολής υψηλής πίεσης, μπορούμε να καθαρίσουμε και να σας απαλλάξουμε από το μπλοκάρισμα.
 • Οι τεχνικοί μας ελέγχουν τον σωλήνα εισάγοντας την ειδική, ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης. Πηγαίνει μέσα στο σωλήνα, επιτρέποντας στους τεχνικούς μας να διαγνώσουν το πρόβλημα.
 • Παρέχουμε επίσης ένα πρόγραμμα τακτικής συντήρησης που βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων αποχέτευσης. Η συντήρηση της γραμμής αποχέτευσης θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του σωλήνα.

Tags: , , , , , , , , , , ,

9 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 2. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 14 Αυγούστου, 2017
 3. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αθήνα | 18 Δεκεμβρίου, 2018
 4. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αθήνα | 10 Ιανουαρίου, 2019
 5. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Αθήνα | 23 Ιανουαρίου, 2019
 6. Αποφράξεις Αθήνα – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αθήνα | 22 Φεβρουαρίου, 2019
 7. Αποφράξεις Αθήνα – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Αθήνα | 22 Φεβρουαρίου, 2019
 8. Αποφράξεις Αθήνα – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αθήνα | 25 Φεβρουαρίου, 2019
 9. Αποφράξεις Αθήνα – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Αθήνα | 5 Μαρτίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Top