ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ 210 75 22 298

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ είναι ένας πάροχος υπηρεσιών αποχετευτικών συστημάτων. Έχουμε ετοιμοπόλεμα οχήματα εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να φροντίζουμε για όλες τις ανάγκες σας. Όλες οι εργασίες γίνονται χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία για την εξασφάλιση της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας. Για να ζητήσετε μια προσφορά, τηλεφωνήστε σήμερα στην Αποφράξεις Αθήνα. αν αντιμετωπίζετε δυσάρεστες οσμές από το αποχετευτικό δίκτυο, βουλωμένες γραμμές αποχέτευσης ή ένα τεράστιο κομμάτι από συσσωρευμένα συντρίμμια έχει κολλήσει στο εσωτερικό ενός σωλήνα, τότε μάλλον θα χρειαστείτε μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα για να προσδιορίσετε την κατάλληλη λύση στο πρόβλημα. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ σήμερα. Είμαστε οι πιο ειδικοί για την επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης σε όλη την Αττική. Επικοινωνία: 210 75 22 298

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ: ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Η παρακολούθηση της αποχέτευσης με κάμερα είναι μια επαναστατική τεχνολογία των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης, που επιτρέπει την επιθεώρηση των φρεατίων και των υδρορροών. Πρόκειται για μια σημαντική τεχνολογική πρόοδο, καθώς μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε την αιτία των προβλημάτων αποχέτευσης χωρίς να σκάψουμε ολόκληρο το τοπίο. Ο εξοπλισμός που επιτρέπει την επιθεώρηση της αποχέτευσης είναι μια εύκαμπτη ράβδος που συνδέεται με μια κάμερα υψηλής ανάλυσης που είναι στερεωμένη στο ένα άκρο. Η κάμερα μεταδίδει εικόνες που μπορούν εύκολα να παρακολουθούνται από το έδαφος σε μια οθόνη. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αναθεωρήσουμε και να καθορίσουμε τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.  Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε μια επιθεώρηση με κάμερα της επαγγελματικής ή οικιακής σας γραμμής αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης με υψηλής πίεσης νερό (υδροβολή) είναι ο πιο οικονομικός, αποτελεσματικός και περιβαλλοντικά ασφαλής τρόπος για τον καθαρισμό των αγωγών της αποχέτευσης. Με τη χρήση αντλιών και εύκαμπτων σωλήνων, το νερό διοχετεύεται στη γραμμή αποχέτευσης υπό μεγάλη πίεση.

Ένα ειδικό ακροφύσιο προσαρτημένο στο άκρο ενός εύκαμπτου σωλήνα έχει εμπρόσθιους και αντίστροφους πίδακες νερού που μπορούν να κατευθύνουν πολύ ισχυρά και συμπυκνωμένα ρεύματα νερού κατά μήκος των τοιχωμάτων του σωλήνα. Αυτό το ισχυρό και συμπυκνωμένο ρεύμα νερού μπορεί να διαλύσει το μπλοκάρισμα του σωλήνα.

Επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ. Τα συντρίμμια, το λίπος και η λάσπη είναι μερικές από τις κύριες αιτίες της εμπλοκής της γραμμής αποχέτευσης. Στην Αποφράξεις Αθήνα έχουμε επαγγελματίες και έμπειρους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτά τα εμπόδια:

 • Διάλυση των συντριμμιών και της λάσπης
 • Αφαίρεση λαδιού, λίπους και γράσου
 • Σύνθλιψη βαριών ριζών
 • Καθαρισμός ολόκληρου του συστήματος
 • Τακτική συντήρηση των γραμμών αποχέτευσης

Για να αποφύγετε το βούλωμα των αποχετεύσεων λόγω συσσώρευσης λίπους και συντριμμάτων, είναι σημαντικό να προχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο συχνά σε καθαρισμό της αποχέτευσης με υψηλής πίεσης με νερό. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για την υπηρεσία καθαρισμού με εκτόξευση νερού, για να διατηρείται η ροή χωρίς εμπόδια. Ένας επαγγελματίας τεχνικός αποχετευτικών δικτύων μπορεί να σας συστήσει ένα πρόγραμμα συντήρησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα

Αποφράξεις Αθήνα: Καθαρισμός στο αποχετευτικό δίκτυο με υδροβολή υψηλής πίεσης

Όταν ένα φρεάτιο είναι φραγμένο, μπορεί τελικά να υπερχειλίσει και να προκαλέσει ένα χάος στο σπίτι. Ως αποτέλεσμα, απαιτεί απόφραξη και χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να ανταποκριθεί με τον σωστό εξοπλισμό και προσωπικό. Η Αποφράξεις Αθήνα είναι η εταιρεία στην οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε και να βασιστείτε.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί καθαρισμού αποχέτευσης χρησιμοποιούν ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα ή  πιεστικά υδροβολής. Καθαρίζουμε όλες τις συσσωρευμένες μάζες που παρεμβαίνουν στη ροή  της αποχέτευσης. Είτε πρόκειται για τρίχες, τροφές ή άλλα εμπόδια στην αποχέτευσή σας, το έμπειρο προσωπικό μας έχει τις γνώσεις για να χειριστεί όλες τις ανάγκες σας. Είτε πρόκειται για οικιακό αποχετευτικό δίκτυο είτε για επαγγελματικό σύστημα, η Αποφράξεις Αθήνα είναι μια έμπειρη εταιρεία. Έχουμε εξυπηρετεί όλη την περιοχή της Αττικής για περισσότερα από 40 χρόνια. Και οι τεχνικοί μας είναι αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Πλήρης καθαρισμός αποχέτευσης και φρεατίων
 • Οποιοδήποτε είδος αποχέτευσης ή φρεατίου το καθαρίζουμε και το κάνουμε σαν καινούργιο. Εγγυόμαστε την ικανοποίηση των πελατών μας.
 • Ανεξάρτητα από το πόσο επίμονο είναι το φράγμα, με τη βοήθεια της υδροβολής υψηλής πίεσης, μπορούμε να καθαρίσουμε και να σας απαλλάξουμε από το μπλοκάρισμα.
 • Οι τεχνικοί μας ελέγχουν τον σωλήνα εισάγοντας την ειδική, ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης. Πηγαίνει μέσα στο σωλήνα, επιτρέποντας στους τεχνικούς μας να διαγνώσουν το πρόβλημα.
 • Παρέχουμε επίσης ένα πρόγραμμα τακτικής συντήρησης που βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων αποχέτευσης. Η συντήρηση της γραμμής αποχέτευσης θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του σωλήνα.

Πληροφορίες περιοχής Αθήνα

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας από το 1834 και η μεγαλύτερη πόλη της. Βρίσκεται στην Αττική, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, και είναι από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να φθάνει ως το 3.200 π.Χ. Η Αρχαία Αθήνα, αρχικά οικισμός πάνω στην Ακρόπολη, εξελίχθηκε τον 6ο αιώνα π.Χ. σε μία πανίσχυρη πόλη-κράτος, που αναπτύχθηκε παράλληλα με το λιμάνι της, το οποίο αρχικά ήταν το Φάληρο και αργότερα ο Πειραιάς. Υπήρξε, κατά την κλασική εποχή, κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας του Πλάτωνα και του Λυκείου του Αριστοτέλη.

Αναφέρεται ευρέως ως γενέτειρα της δημοκρατίας. Συχνά, η Αθήνα, όπως και γενικότερα η Ελλάδα, χαρακτηρίζεται «λίκνο του δυτικού πολιτισμού». Άλλες φορές, ο τίτλος αυτός αποδίδεται στη Μεσοποταμία. Η σύγχρονη Αθήνα είναι το κέντρο της οικονομικής, βιομηχανικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, η Ευρύτερη Αστική Περιοχή της Αθήνας, η οποία ουσιαστικά συμπίπτει με την Περιφέρεια Αττικής, είναι η 7η πολυπληθέστερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον πληθυσμό της να εκτιμάται το 2004 στους 4.013.368 κατοίκους. ΤΚ 10555

Tags: , , , , , , , , , , ,

9 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Ζωγράφου | Site Title | 20 Ιουλίου, 2017
 2. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνα : Αποφράξεις Ζωγράφου | myapofraxeisathina | 14 Αυγούστου, 2017
 3. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αθήνα | 18 Δεκεμβρίου, 2018
 4. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αθήνα | 10 Ιανουαρίου, 2019
 5. Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα – Αποφράξεις Αθήνας : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Αθήνα | 23 Ιανουαρίου, 2019
 6. Αποφράξεις Αθήνα – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αθήνα | 22 Φεβρουαρίου, 2019
 7. Αποφράξεις Αθήνα – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Αθήνα | 22 Φεβρουαρίου, 2019
 8. Αποφράξεις Αθήνα – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Ζωγράφου | Αποφράξεις Αθήνα | 25 Φεβρουαρίου, 2019
 9. Αποφράξεις Αθήνα – 210 75 22 298 – Αποφραξεις Αθηνα : Αποφράξεις Ζωγράφου – Αποφράξεις Αθήνα | 5 Μαρτίου, 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Top