Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αθήνα

210 75 22 298

Διάγνωση με κάμερα Αθήνα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ

Αν αντιμετωπίζετε δυσάρεστες οσμές από το αποχετευτικό δίκτυο, βουλωμένες γραμμές αποχέτευσης ή ένα τεράστιο κομμάτι από συσσωρευμένα συντρίμμια έχει κολλήσει στο εσωτερικό ενός σωλήνα, τότε μάλλον θα χρειαστείτε μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα για να προσδιορίσετε την κατάλληλη λύση στο πρόβλημα.

Η παρακολούθηση της αποχέτευσης με κάμερα είναι μια επαναστατική τεχνολογία των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης, που επιτρέπει την επιθεώρηση των φρεατίων και των υδρορροών. Πρόκειται για μια σημαντική τεχνολογική πρόοδο, καθώς μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε την αιτία των προβλημάτων αποχέτευσης χωρίς να σκάψουμε ολόκληρο το τοπίο.

Ο εξοπλισμός που επιτρέπει την επιθεώρηση της αποχέτευσης είναι μια εύκαμπτη ράβδος που συνδέεται με μια κάμερα υψηλής ανάλυσης που είναι στερεωμένη στο ένα άκρο. Η κάμερα μεταδίδει εικόνες που μπορούν εύκολα να παρακολουθούνται από το έδαφος σε μια οθόνη. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αναθεωρήσουμε και να καθορίσουμε τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Αθήνας σήμερα για να προγραμματίσετε μια επιθεώρηση με κάμερα της επαγγελματικής ή οικιακής σας γραμμής αποχέτευσης. Είμαστε οι πιο ειδικοί για την επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης σε όλη την Αττική.

Καθαρισμός αποχέτευσης Αθήνα

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης με υψηλής πίεσης νερό (υδροβολή) είναι ο πιο οικονομικός, αποτελεσματικός και περιβαλλοντικά ασφαλής τρόπος για τον καθαρισμό των αγωγών της αποχέτευσης. Με τη χρήση αντλιών και εύκαμπτων σωλήνων, το νερό διοχετεύεται στη γραμμή αποχέτευσης υπό μεγάλη πίεση. Ένα ειδικό ακροφύσιο προσαρτημένο στο άκρο ενός εύκαμπτου σωλήνα έχει εμπρόσθιους και αντίστροφους πίδακες νερού που μπορούν να κατευθύνουν πολύ ισχυρά και συμπυκνωμένα ρεύματα νερού κατά μήκος των τοιχωμάτων του σωλήνα. Αυτό το ισχυρό και συμπυκνωμένο ρεύμα νερού μπορεί να διαλύσει το μπλοκάρισμα του σωλήνα.

Επαγγελματικός καθαρισμός αποχέτευσης από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ

Τα συντρίμμια, το λίπος και η λάσπη είναι μερικές από τις κύριες αιτίες της εμπλοκής της γραμμής αποχέτευσης. Στην Αποφραξεις Αθηνα έχουμε επαγγελματίες και έμπειρους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτά τα εμπόδια:

  • Διάλυση των συντριμμιών και της λάσπης
  • Αφαίρεση λαδιού, λίπους και γράσου
  • Σύνθλιψη βαριών ριζών
  • Καθαρισμός ολόκληρου του συστήματος
  • Τακτική συντήρηση των γραμμών αποχέτευσης

Για να αποφύγετε το βούλωμα των αποχετεύσεων λόγω συσσώρευσης λίπους και συντριμμάτων, είναι σημαντικό να προχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο συχνά σε καθαρισμό της αποχέτευσης με υψηλής πίεσης με νερό. Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για την υπηρεσία καθαρισμού με εκτόξευση νερού, για να διατηρείται η ροή χωρίς εμπόδια. Ένας επαγγελματίας τεχνικός αποχετευτικών δικτύων μπορεί να σας συστήσει ένα πρόγραμμα συντήρησης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή υψηλής πίεσης στο κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο

Είμαστε ένας πάροχος υπηρεσιών αποχετευτικών συστημάτων. Έχουμε ετοιμοπόλεμα οχήματα εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να φροντίζουμε για όλες τις ανάγκες σας. Όλες οι εργασίες γίνονται χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα εργαλεία για την εξασφάλιση της ακρίβειας και της αποτελεσματικότητας. Για να ζητήσετε μια προσφορά, τηλεφωνήστε σήμερα στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ.

Όταν ένα φρεάτιο είναι φραγμένο, μπορεί τελικά να υπερχειλίσει και να προκαλέσει ένα χάος στο σπίτι. Ως αποτέλεσμα, απαιτεί απόφραξη και χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να ανταποκριθεί με τον σωστό εξοπλισμό και προσωπικό. Η Αποφράξεις Αθήνας είναι η εταιρεία στην οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε και να βασιστείτε.

Είτε πρόκειται για οικιακό αποχετευτικό δίκτυο είτε για επαγγελματικό σύστημα, η Αποφράξεις Αθήνα είναι μια έμπειρη εταιρεία. Έχουμε εξυπηρετεί όλη την περιοχή της Αττικής για περισσότερα από 40 χρόνια. Και οι τεχνικοί μας είναι αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Πλήρης καθαρισμός αποχέτευσης και φρεατίων
  • Οποιοδήποτε είδος αποχέτευσης ή φρεατίου το καθαρίζουμε και το κάνουμε σαν καινούργιο. Εγγυόμαστε την ικανοποίηση των πελατών μας.
  • Ανεξάρτητα από το πόσο επίμονο είναι το φράγμα, με τη βοήθεια της υδροβολής υψηλής πίεσης, μπορούμε να καθαρίσουμε και να σας απαλλάξουμε από το μπλοκάρισμα.
  • Οι τεχνικοί μας ελέγχουν τον σωλήνα εισάγοντας την ειδική, ψηφιακή κάμερα υψηλής ανάλυσης. Πηγαίνει μέσα στο σωλήνα, επιτρέποντας στους τεχνικούς μας να διαγνώσουν το πρόβλημα.
  • Παρέχουμε επίσης ένα πρόγραμμα τακτικής συντήρησης που βοηθά στην πρόληψη των προβλημάτων αποχέτευσης. Η συντήρηση της γραμμής αποχέτευσης θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του σωλήνα.

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Top