Απολυμάνσεις Ζωγράφου

Απολυμάνσεις Ζωγράφου 210 75 22 298

 

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολυμάνσεις  Ζωγράφου

Η Απολυμάνσεις Ζωγράφου είναι η δική σας επιχείρηση, οι δικοί σας άνθρωποι που εμπιστεύεστε για πάνω από 30 χρόνια. Η εμπειρία μας πλέον είναι δεδομένη και δεν χωρά καμιά αμφιβολία σε αυτό. Για εμάς προέχει η άψογη φροντίδα όλων των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία σε όλων των ειδών τα οικήματα. Είναι μεγάλη μας χαρά να μας καλέσετε και να σας εξυπηρετήσουμε. Ειδικευόμαστε στην καταπολέμηση και έλεγχο όλων των παρασίτων, όπως ποντίκια και αρουραίους, μυρμήγκια, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες, σφήκες, σαρανταποδαρούσες, κ.α. Προσφέρουμε προσιτές τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Οι τεχνικοί μας είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι στην εξάλειψη των παρασίτων και την πρόληψη τους.

Βελτιώνουμε συνεχώς τις μεθόδους μας και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε κάθε εφαρμογή. Σας απαλλάσσουμε ταχύτατα και με συνέπεια ώστε να μπορείτε να είστε πλέον ήρεμοι να απολαύσετε την καθημερινότητά σας.

Κάθε παράσιτο είναι μοναδικό και χρήζει διαφορετικής αντιμετώπισης και πρακτικών. Τα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα, ασφαλή και έχουν την έγκριση και την άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια για να είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες τεχνικές, τα φάρμακα και την καινούρια νομοθεσία που αφορούν την καταπολέμηση των παρασίτων.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μυοκτονία Ζωγράφου

Εκεί που κάθεστε στο σπίτι σας ξαφνικά διακρίνετε με την άκρη του ματιού σας μια περίεργη κίνηση. Δεν είστε σίγουροι, δεν έχετε εντελώς αντιληφθεί αυτό που φοβάστε. Σιγά σιγά ξεκινάτε και ψάχνετε το σπίτι σας και πραγματικά παθαίνετε σοκ. Έχετε ποντίκια! Περιττώματα ποντικιών υπάρχουν παντού, στα ντουλάπια σας, σε συρτάρια. Όταν θα ξεπεράσετε το πρώτο σοκ πρέπει να σκεφτείτε τι θα κάνετε για να απαλλαγείτε από όλο αυτό.

Η αντιμετώπισή των τρωκτικών απαιτεί μια εξειδικευμένη εταιρεία. Οι τεχνικοί μας είναι τόσο εκπαιδευμένοι στον έλεγχο και την καταπολέμηση όλων των παρασίτων. Ένα λοιπόν από τα συνεργεία μας θα επισκεφτεί κατευθείαν τον χώρο σας και θα εφαρμόσει την μυοκτονία.

Τα τρωκτικά είναι πανέξυπνα. Για αυτό και μην κάνετε κάποια προσπάθεια να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Δεν θα καταφέρετε κάτι. Έχουν συνήθειες και ξέρουν πως να σας κρυφτούν. Είναι τρομερά επικίνδυνα για την καταστροφή της περιουσίας σας αλλά το πιο σημαντικό για την δημόσια υγεία, αφού μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες.

 

Απολυμάνσεις Ζωγράφου

Καλέστε μας για να ενημερωθείτε τις πιθανές ασθένειες που ίσως μεταφέρουν μερικά από τα συγκεκριμένα ζωικά παράσιτα, για τους τρόπους αντιμετώπισής τους, καθώς και το όφελος από την παροχή των Επαγγελματικών υπηρεσιών μας στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες. Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε: κοριούς, ψύλλους, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, σκορπιούς, σκώρο, ψαράκι, ψαλίδα, σκαθάρι κ.α.

Απολύμανση – Απεντόμωση Ζωγράφου

  • Οι κατσαρίδες μπορούν να επιβιώσουν ένα μήνα ή περισσότερο χωρίς φαγητό, αλλά λιγότερο από δύο εβδομάδες χωρίς νερό.
  • Έχουν μία δυσάρεστη οσμή που μπορεί να μεταφερθεί σε αντικείμενα με τα οποία έρχονται σε επαφή.
  • Μπορούν να μεταδώσουν βακτήρια και οργανισμούς υπεύθυνους για ασθένειες στον άνθρωπο, όπως τροφική δηλητηρίαση, χολέρα, δυσεντερία, σαλμονέλωση και στρεπτόκοκκο.
  • Μια μελέτη από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Ασθενειών δείχνει ότι η έκθεση σε αλλεργιογόνα κατσαρίδων αποτελεί μείζον πρόβλημα υγείας για παιδιά με άσθμα.

Συνήθειες: Είναι ενεργές κυρίως τη νύχτα και κρύβονται σε σκοτεινές σχισμές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας παρατηρηθούν κατσαρίδες, ο πληθυσμός μπορεί να είναι υψηλός και το διαθέσιμο καταφύγιό τους είναι γεμάτο, ή τα τρόφιμα και η υγρασία είναι ελλιπή, με αποτέλεσμα τη λήψη τροφής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι κατσαρίδες προτιμούν να παραμένουν κοντά στην υγρασία και το φαγητό και γενικά να βρίσκονται στις κουζίνες και τα μπάνια.

ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ: Οι κατσαρίδες είναι εξαιρετικά επιτυχείς λόγω του υψηλού ρυθμού αναπαραγωγής. Το θηλυκό φέρει την κάψουλα με τα αυγά που προεξέχει από το πίσω μέρος της κοιλιάς μέχρι τα αυγά να είναι έτοιμα για εκκόλαψη. Κάθε κάψουλα αυγών θα περιέχει 30-48 νύμφες (νέους). Χρειάζονται 28 ημέρες από τον αρχικό σχηματισμό της κάψουλας αυγών έως ότου εκκολάπτονται. Ο σχηματισμός της επόμενης κάψουλας αυγών συνήθως αρχίζει εντός 2 εβδομάδων. Οι νύμφες χρειάζονται μόλις 40 ημέρες για να γίνουν ώριμοι ενήλικες. Οι ενήλικες κατσαρίδες των περισσότερων ειδών μπορούν να ζήσουν έως και ένα έτος.

Απολύμανση με πιστοποιητικό στου Ζωγράφου

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ

Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός και μετά το πέρας θα σας δοθεί και πιστοποιητικό απολύμανσης.

Συντήρηση αποχετευτικού δικτύου Ζωγράφου.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στο αποχετευτικό δίκτυο να βρίσκουν καταφύγιο αρκετά παράσιτα όπως κατσαρίδες και ποντίκια.

Μία έξυπνη κίνηση είναι να συνδυαστεί η απολύμανση με την ταυτόχρονη απόφραξη ή καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου.

Η εταιρεία μας είναι από τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις απολυμάνσεις και τους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1960 και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε. Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Προσφέρουμε 24ωρες  Απολυμάνσεις Ζωγράφου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Σε περίπτωση που δεν έχουμε προνοήσει για τακτική συντήρηση και βουλώσει η αποχέτευση, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων που υπάρχουν στο δίκτυο, τ α συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως είναι: – Η απόφραξη λεκάνης όπου επεμβαίνουμε και κάνουμε την απόφραξη χωρίς να βγάλουμε την λεκάνη για να βγάλουμε το αντικείμενο που τυχόν έχει πέσει και γλιτώνοντας έτσι τα χρήματα του υδραυλικού. – Σιφώνια δαπέδων και απόφραξη σιφωνίων δαπέδων (με σχαράκι μπάνιου) – Απολυμάνσεις νεροχυτών κουζίνας – Απολυμάνσεις μπανιέρας – Απολυμάνσεις νιπτήρων μπάνιου – Όρθιων στηλών

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

2 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

    Post a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Top